Arbejdssejr til Viborg HK

I aften henter vi igen 2 point i Bambusa-kvindeligaen med resultatet 27 – 23 over Skanderborg Håndbold efter det, der må betegnes som en klassisk arbejdssejr.

Efter kampen siger cheftræner Jakob Vestergaard:

´Det var ikke nogen prangende kamp, lad os bare slå det fast.

Det er fint, at vi vinder, og især at vi vinder så forholdsvis sikkert. Med rutine og arbejdsomhed skaber vi hurtig en solid føring, og den formår vi at holde igennem hele kampen.

Vi leverer ingen imponerende indsats, og vi laver for mange personlige fejl, og det betyder også, at vi på intet tidspunkt i kampen får lavet det store hul og til trods for det, er jeg ikke bekymret på noget tidspunkt.

Vi får igen økonomiseret med ressourcerne på de spillere, som vi nu kan gøre det på – vi er jo ikke ret mange - men det er vigtigt i forhold til vores kampprogram og også i forhold til, at vi jo faktisk har en træning på fredag, hvor vi gerne vil arbejde på nogle af de ting, der skal pudses af og stå skarpere.

Anna er igen i dag vigtig for os. Hun har mange redninger, og i perioder står hun med over 50%. Haugsted leverer en flot indsats med en super rutineret præstation defensivt, og da vi først rammer hende med timing i forhold til afleveringerne, leverer hun også virkelig gode resultater i angrebet og sætter 8 mål ind. Tonje Enkerud spiller igen rigtig meget og kommer også i mange af de situationer, som vi gerne vil se hende i´.

Line Haugsted er kampens topscorer med 8 mål, Tonje Enkerud og Kristina Jørgensen sætter 4 mål ind, Dahl 3 og Signe Vetter, Lærke Nolsøe og Thilde Frandsen scorer 2 hver. Stine Andersen sætter et enkelt ind.’

Næste gang Viborg HK spiller kamp er lørdag kl. 16.00, hvor vi møder Holstebro hjemme.