Viborg HK sejrer over Team Esbjerg

Få minutter inde i kampen bringer Viborg HK sig foran 4 – 0, og det forrygende, flotte spil formår Viborg HK-truppen at videreføre hele kampen, og mens Team Esbjerg blot er et enkelt mål bagud ved pausen (16-15), må Santander Final4 vinderne fra Esbjerg se sig slået med 36-29, da kampen fløjtes af.

Det er en veloplagt og ikke overraskende tilfreds cheftræner, Jakob Vestergaard, der sætter ord på sejren efter kampen:

´Jeg er pavestolt – simpelthen. Det blev en ønskekamp for os, hvor vi spiller rigtig godt.

Vi får netop den løbeduel, som vi gerne vil, og vi får profilerne til at shine.

At møde Team Esbjerg, der lige har besejret ligaens øvrige tophold Odense og HIH, vidste vi godt, ville blive en stor og svær opgave – at vi løser den opgave, så vi scorer 36 mål og vinder kampen med 7 mål – det er jeg simpelthen imponeret over.

Dahl bliver efter kampen anerkendt som Kampens Spiller, og det er fuldt fortjent – hun spiller fremragende. Hun løser sin defensive opgave til UG og scorer 12 på 12 – det er svært ikke at være imponeret over hende i dag.

Der er flere, der gør det rigtig godt. Camilla Fangel imponerer i defensiven og holder en af verdens bedste angrebsspillere i meget kort snor, og i det hele taget spiller vi bare godt og taktisk klogt i dag.

Jeg hæfter mig også ved, at vi faktisk lukker kampen forholdsvist sikkert, så kæmpestor ros til spillerne for en virkelig flot præstation i dag´.

Kampens suveræne topscorer Ida-Marie Dahl satte 12 – JA - 12 mål ind på 12 forsøg. Lærke Nolsøe scorede 6, mens Kristina Jørgensen leverede 5 (og et hav assists) og Line Haugsted leverede også 5 kasser. Tonje Enkerud satte 4 ind, mens Thilde Frandsen blev noteret for 2. Sara Hald og Stine Andersen scorede 1 mål hver.

Næste kamp er allerede mandag, hvor Viborg HK tager på pointjagt i Ajax København.