Vi er klar til kamp mod københavnerne

Grundspillet lakker mod ende, og i aften tager vi til København for at kæmpe om to vigtige point i Bambusa Kvindeligaen, og forud for aftenens opgør fortæller cheftræner Jakob Vestergaard, hvad han forventer:

´Først om fremmest glæder vi os bare rigtig meget til at spille kamp igen, og efter en længere kamppause, er aftenens møde med København Håndbold også indledningen til det, der bliver en tætpakket kampkalender med både 2 og 3 kampe hver uge de næste uger.

Vi har alle mand hjemme fra landsholdssamlingerne i god behold.

Vi glæder os til, vi skal til København, hvor vi skal møde en modstander, der er uforudsigelig i deres spillestil. De spiller meget 7 mod 6, og det skal vi være klar til at løse, og det er også et hold, der er velskydende fra mange positioner, og som spiller i højt tempo. Begge dele passer godt til os, og jeg forventer, at kampen bliver afviklet i et højt tempo.

I målene står der to dygtige keepere, der begge har mange redninger, så vi ser frem til en spændende kamp.

Vi vil rigtig gerne vinde, og en sejr vil cementere vores 4. plads, og København Håndbold vil helt sikkert også gerne vinde og dermed have mulighed for at klatre højere op i tabellen´.

Kampstart lyder kl. 18.30 og kan følges på TV2 Sport.