Odense Håndbold blev for stor en mundfuld

Der er en grund til, at Odense Håndbold fører kvindeligaen helt suverænt – og det så vi i dag, hvor Viborg HK desværre tabte 21-28 til fynboerne.

De grønblusede kom godt fra start men efter et par afbrændinger og flere fejl, trak Odense stille og roligt fra Viborg HK. Efter kampen siger cheftræner, Jakob Vestergaard:

´Det blev lige så svært, som jeg havde forventet. Vi taber for mange dueller i vores defensiv, og det er årsagen til, at de scorer så mange mål, som de gør.

Da kampen skal afgøres, laver vi for mange tekniske fejl.

Vi brænder for meget og smider for mange bolde væk. Vi kommer bagud med 4, og så bliver det en kamp om at hænge på og hente ind. Den mulighed har vi faktisk én gang i 2. halvleg, men der laver vi så to tekniske fejl igen, hvilket de straffer prompte og kommer foran 25-19, og så er kampen afgjort.

De spiller godt – ja en del bedre end os, så det er helt fair, at de vinder i dag.

Vi har flere, der skal ramme et højere niveau, end de gør i dag. Vi har i særdeleshed flere store spillere, der skal ramme et langt højere niveau end det, de gør i dag, og når det ikke sker, har vi ikke en chance mod et tophold som Odense – og det var vi sådan set godt klar over.

Igen i dag var det vanvittig fedt at løbe på banen i VIBOCOLD Arena – der var en fantastisk stemning, og derfor er det også ærgerligt, at vi ikke formår at presse dem lidt mere, men jeg og vi er super glade for at se så mange mennesker i hallen.

Det vidner også om, at Viborg ER en håndbold by, hvor der er mange, der følger os og hepper på os´.

Moa Högdahl blev kampens spiller og også kampens topscorer med 6 mål, mens Haugsted, Nolsøe og Jørgensen satte 3 ind hver.

Næst gang Viborg HK skal spille i VIBOCOLD Arena er den 12. marts, hvor vi tager imod Team Esbjerg.