Vi er ubesejret igennem gruppespillet

EHF European League gruppespillet er netop afsluttet med endnu en kamp, hvor Viborg HK kan trække sig ud ubesejret.

29 – 29 blev resultatet af mødet med franske Chambrey Touraine Handball, og selvom det ene point egentlig er godkendt, er kampens og truppens indsats ikke tilfredsstillende, siger cheftræner Jakob Vestergaard:

´Ærlig talt spiller vi jo en dårlig kamp. Vi er glade for at tage 1 point med, og dermed at vi ubesejret i gruppespillet.

Vi halter efter i store dele af kampen, og formår alligevel at stå med muligheden for at tage en sejr, da vi får et straffekast 10 sekunder inden kampens afslutning -  vi brænder det, og vi står tilbage med en følelse af skuffelse.

Vi er ikke i nærheden af at ramme det niveau, som vi spillede i onsdags, og det ærgrer mig. Vi havde dog også et par spillere, der skulle spares, og vi fik mange i spil, så den del er jeg tilfreds med. Desuden kommer Vetter ind og gør det særdeles fremragende, og det samme gør Thilde Frandsen, og jeg er meget glad, når jeg ser de unge tage ansvar og lykkes.

Vi har taget nogle flotte skalpe undervejs, og jeg er stolt over, at vi er ubesejret i en rigtig hård gruppe. Vi ser nu frem ad og følger kampene i morgen, så vi kan finde ud af, hvem vi skal møde i kvartfinalen´. 

Kristina Jørgensen blev aftenens topscorer med 8 mål, mens Moa Högdahl satte hele 7 ind. Kampens spiller Thilde Frandsen scorede 4.

Næste kamp spilles allerede på onsdag, hvor Viborg HK skal møde Odense Håndbold i VIBOCOLD Arena kl. 19.30

Foto: Johnny Pedersen