Viborg HK sikrer sig en plads i Kvartfinalen i EHF European League

Det er et tilfreds hold, der rejser hjem fra Valcea med ét point i bagagen. Dagens European League opgør mod Valcea endte uafgjort (30-30), hvilket var alt, Viborg HK manglede for at komme videre og sikre sig en plads i kvartfinalen.

Cheftræner Jakob Vestergaard er mere end tilfreds med resultatet:

Vi er mega glade og stolte over, at have fået ét point på en rigtig svær udebane, hvor der virkelig var gang i den. Jeg synes, der var masser af spil af høj kvalitet - international høj kvalitet, og to hold der virkelig udfordrede hinanden på taktikken. Derfor er jeg meget tilfreds med, at det lykkes os at få ét ponit med fra Valcea, som betyder, at vi nu er i kvartfinalen.

Vi bliver en smule presset i anden halvleg, da vi brænder nogle helt åbne chancer, som gør, at de blandt andet er foran med tre, da der kun er tre minutter igen, men vi formår stadig at hive den i land. Jeg synes, det er virkelig fedt, at der er god ro omkring tingene inde på banen, og vi lykkes med at spille 7 mod 6.

Det skal nu afgøres onsdag, om vi skal ende som 1’er eller 2’er i gruppen, hvor vi selvfølgelig håber, at der kommer rigtig mange og støtter op omkring os. Nu handler det om, hvilket hold der får restitueret bedst muligt, hvem der får mest ud af den første kamp, og hvad man kan komme med af ekstra ting, så jeg er ovenud lykkelig og tilfreds med præsentationen i dag.

Foto: Johnny Pedersen