Viborg HK satte point til mod NFH

Nykøbing Falster Håndbold har før givet Viborg HK problemer, og når vi møder dem på deres hjemmebane, bliver de bare endnu sværere at spille imod.

NFHs hjemmebane er nemlig kendt for at være ´vild oplevelse´.

Det er en hal, hvor der ikke er nummeret pladser, så mange står i kø længe før kampstart for at få de bedste pladser. Det er også en hal, hvor der ikke er plads til så mange, men de, der får en plads, er ekstrem engagerede.

Det var de også i aften, og denne gang fik publikum desværre det, de kom efter. Nykøbing Falster Håndbold vandt aftenens ligaopgør over Viborg HK med cifrene 29-25.

Alt for mange brændte chancer

Efter en tæt først halvleg, hvor Viborg kommer godt fra start og også opnår en solid føring, mister vi momentum længere inde i halvlegen og går til pause bagud med et enkelt mål. Desværre formår vi ikke at rejse os i anden halvleg – tværtimod. Vi brænder alt for mange chancer – både store og små – og vi får heller ikke lukket af i forsvaret, og VHK er bagud med 3-4 mål det meste af anden halvleg.

Efter kampen er det en skuffet cheftræner, der sætter ord på nederlaget:

´Vores afslutninger er uskarpe, - alt for uskarpe. Det er desværre realiteten i dag. Vi har flere spillere, der ikke engang scorer på 50% af deres chancer, og så bliver det svært.

Vi får en fin start, hvor vi spiller det, vi gerne vil. Vi er i kontrol. Vi dækker op, får redninger, løber, scorer på kontra - alt det, vi gerne vil. De vælger så at gå over til 7 mod 6, og det lykkes vi ikke særlig godt med i forsvaret, og den frustration tager vi med i angrebet og begynder, som vi har set før, at tage forhastede beslutninger´, afslutter Jakob Vestergaard.

Moa Högdahl spillede en rigtig godt kamp og blev også kampens topscorer med 8 mål, mens Kristina Jørgensen lavede 5 mål, og Nolsøe, Thilde og Dahl hver satte 3 mål ind.

Allerede i morgen nat drager Viborg HK til Rumænien, hvor vi skal spille mod Valcea i EHF European League med kampstart søndag kl. 14.oo. Kampen kan ses på Tv3 sport.