Endelig EHF European League i VIBOCOLD Arena

Efter to udekampe er det med glæde og store forventninger, at Jakob Vestergaard og den grønne trup, tager imod ungarske Vaci NKSE i morgen kl. 20.00.

De to hold mødte hinanden første gang den 22. januar i Ungarn i gruppespillet, og det opgør endte med en kneben sejr til Viborg HK på 26 – 25.

Lørdag aften skal vi se, om vi igen kan hente to point, hvilket i hver tilfælde er cheftrænerens forventning:

´Sidst vi mødtes, var det en helt lige kamp, hvor vi vandt med et enkelt mål, og hvor det ligeså godt kunne have været Vaci, der stod tilbage med sejren, så umiddelbart forventer jeg et hårdt opgør.

Med vores ambitioner i European League er målet til lørdagens møde, at vi igen løber med sejren og gerne en noget mere overbevisende sejr end sidst. Det er første hjemmekamp i turneringen, så det glæder vi os selvfølgelig ekstra meget til.

Det, at vi har mødt dem en gang tidligere, betyder selvfølgelig noget i forhold til forberedelsen, da vi jo ved lidt om, hvordan de spiller, og hvordan vi vil stille os i forhold til dem – men den fordel er jo gensidig, så jeg forventer selvfølgelig også, at de har forberedt sig godt på vores spil.

Jeg ser stadig, at de er rigtig godt kørende på deres bagspilspositioner, og det voldte os en del problemer sidst, så det har vi selvfølgelig arbejdet på.

Mit ønske er også, at vi får langt mere fart i kampen. I Ungarn blev kampen afviklet i et meget langsomt tempo i forhold til vores spillestil, og det vil vi gerne lave om på, så vi kommer til at løbe mere. Dette leder jo hen til, at vi skal dække bedre op, end vi gjorde sidste gang, vi mødtes, for når vi gør det, kommer vi også til at løbe mere.

Vi kommer med en god tro på tingene efter en meget overbevisende sejr over Randers HK, og det vil vi forsøge at tage med ind i kampen på lørdag´, slutter cheftræner Jakob Vestergaard.

Viborg HK vs Vaci NKSE, kampstart lørdag den 5. feb. kl. 20.00. Kampen vises på TV3 Sport, og billetterne kan købes på shop.vhk.dk og i indgangen. 15 min. efter kampen er slut, afholdes der pressemøde med cheftræneren og en nøglespiller fra hvert hold. Pressemødet livestreames på Viborg Hk FaceBook.