Viborg HK i stensikker sejr over Randers HK

Efter 60 minutter viser tavlen 35 – 19, og dermed har Viborg HK hentet to point mere efter en storsejr over Randers HK.

Det er ikke overraskende en meget tilfreds cheftræner, der efter sejrssangen evaluerer kampen og spillernes præstationer:

´I dag spiller vi bare godt, så vi er glade og godt tilfredse. Der er virkelig mange gode præstationer, jeg kan fremhæve i dag. Vi dækker bedre op, end vi har gjort længe, og vi får derfor også mange redninger, som igen kan sætte vores kontra i gang.

Det bekommer vores angreb virkelig godt, at vi får nogle flere afleveringer og mere tålmodighed ind i vores angrebsspil. I anden halvleg spillede vi med Tonje, Moa og Mathilde, og det giver lidt mere fart til vores spil, - de er ikke spillere, der skal skyde fra 15 meters afstand, som Line Haugsted kan, men de er gode i fart, de er gode i krydsspillet, og de slipper og spiller bolden godt, som også er med til, at vi vinder stensikkert.

Vi får virkelig mange mand i spil. Jeg er igen meget godt tilfreds med Fangel og Hald defensivt – Sara Hald havner på en ny position, og hun dækker simpelthen fremragende op, og det er altså på en position, som vi ved, vi bliver udfordret på allerede på lørdag, hvor vi skal møde Vaci.

Desuden må jeg fremhæve Moa Högdahl, der gjorde det virkelig godt i positionen som playmaker. Det har vi egentlig haft et ønske om at prøve længe, men fordi hun har været fastlåst på højre back grundet skader i truppen, har det ikke været muligt før nu, og så er det da glædeligt at se, at hun træder ind i rollen som playmaker og tager ansvar og skaber nye muligheder i spillet.

Laura Holm gør det også rigtig godt i dag, Vetter imponerer, og Lærke går altså ind og leverer 6 mål til trods for, at hun langt fra får fuld spilletid. Tonje Enkerud bliver kampens spiller, og det vidner jo også om en virkelig stærk indsats.

Jeg er glad og tilfreds og kan også se frem til en kamp på lørdag, hvor vi skal spille European League mod Vaci på hjemmebane med en ressourcestærk trup´.

Kampens topscorer blev Lærke Nolsøe med 6 mål, mens Tonje Enkerud og Moa Högdahl hver satte 5 mål ind. Stine Andersen, Line Haugsted, Ida-Marie Dahl og Laura Holm satte alle 3 mål ind.

Næste gang, de grønne skal i kamp, er i VIBOCOLD Arena på lørdag kl. 20.00, hvor det gælder EHF European League mod Vaci NKSE, som vi besejrede med et enkelt mål i Ungarn den 22. januar 2022.

Tak til vores sejrssponsor Ejner Dalberg

Fotograf Johnny Pedersen, BilledeBank.dk - Fotograf Johnny Pedersen