1-måls nederlag i hæsblæsende topopgør

Måltavlen viser 31 – 30 efter 60 minutter, og dermed er nederlaget en realitet. Der var for mange spildte chancer og for få redninger, og selv om vi flere gange er tæt på at indhente de 2 mål, vi er bagud ved begyndelsen af anden halvleg, kommer vi aldrig foran, og HIH vinder med et enketl mål, efter en meget intens afslutning.

Efter kampen siger cheftræner Jakob Vestergaard sådan:

´Det er med tunge følelser og frustrationer, at vi nu skal evaluere et 1-måls nederlag til HIH.

Det er desværre meget de samme ting, som vi bøvlede med i onsdags, som også spænder ben for os i dag. Det er fx det med, at vi afslutter alt for hurtigt, hvilket resulterer i,at de løber ned i den anden ende og scorer nogle hurtige mål.

Vi har nu lukket 67 mål ind i to kampe, og det siger sig selv, at det er alt alt for mange. Det kan vi ikke acceptere, og det skal vi have kigget på.

Det er væsentlig bedre kæmpet end i onsdags, og vi er væsentlig bedre til at holde snuden i sporet, men vi skal stadig spille langt bedre og klogere end det, vi har set i dag.

Fangel kommer ind og gør det fremragende. Hun lukker godt af og holder dybde og bredde i vores midte. Det betyder bl.a., at vi får nogle andre spillere i spil, og det er glædeligt, men de scorer for mange mål imod os, og vi afslutter for hurtigt, og derfor taber vi kampen.

Kristina Jørgensen blev kampens topscorer med 9 mål, og hun spiller en flot kamp, hvor hun virkelig tager ansvar. Moa Högdahl, Lærke Nolse og Line Haugsted sætter hver 4 mål ind, mens Tonje Enkerud, Ida-marie Dahl og Thilde Fransden scorede 3 mål hver.

På onsdag er der kamp igen, når vi tager i mod Randers i VIBOCOLD Arena.