Fantastisk start på den europæiske turnering

- sejr over franske Chambrey

Aftenens kamp var den første i European League gruppespillet for VHK, og med en 3-måls sejr på 27 – 24 over franske Chambrey, er der tale om lidt af en drømmestart, fortæller Jakob Vestergaard:

´Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi tager til Frankrig og kommer hjem med to point. Det er perfekt for os, at vi starter med en udebanesejr, og som jeg har sagt flere gange tidligere, ser jeg holdene i vores gruppe som meget ligeværdige, så når vi har fin kontrol over kampen i dag, er jeg meget tilfreds.

Vi får hurtigt etableret en god føring, og den formår vi faktisk at holde stort set hele kampen. Jeg havde dog gerne set, at vi havde afgjort den lidt tidligere, for det kunne vi sagtens have gjort, men når det er sagt, er jeg bare rigtig glad for, at vi formår at holde kadencen, spille kontrolleret og komme hjem med en sejr.

Det er dejligt at være ude og spille i Europa igen, og det var en fornøjelse af spille foran tilskuere – det giver altid ekstra kolorit.

Vi er kommet godt fra start i 2022 efter en meget sikker sejr over Ringkøbing i onsdags og nu en sejr over Chambrey – og det er altså efter en periode, hvor vi har været væk fra hinanden først på grund af VM i Spanien, og derefter fordi vi bliver hårdt ramt af Corona – ovenpå sådan en periode ved vi godt, at flere ting timingmæssigt ikke sidder lige i skabet, og alligevel formår vi i denne uge at trække 2 x 2 point hjem – det er jeg super tilfreds med´.

Lærke Nolsøe og Line Haugsted er begge noteret for 6 mål, Kristina Jørgensen 4, Mathilde Rivas-Toft 2, Tonje Enkerud 2, Thilde Frandsen 2 og Ida-Marie Dahl 2 mens Stine Andersen, Sara Hald og Camilla Fangel alle satte 1 mål ind.