Mathilde Juncker skifter til Viborg HK

Mathilde Juncker skifter til Viborg HK.

Mathilde Juncker har netop skrevet kontrakt med Viborg HK, hvor hun fra sæson 2022 / 23 vil hjælpe med at holde målet rent.

´Vi glæder os over, at vi i Mathilde Juncker får en rutineret ligaspiller, og vores keeperkabale dermed går rigtig fint op fra næste sæson´, siger direktør Jørgen Hansen, og cheftræner Jakob Vestergaard fortæller, at også han glæder sig til hendes kommende klubskifte:

´Mathilde Juncker er en spiller vi igennem flere sæsoner har holdt øje med. Hun er ambitiøs og har mange redninger, så det er en dygtig keeper, som vi får koblet til vores trup. Jeg glæder mig til at se hende danne målmandspar med Anna Kristensen´.  

Viborg HK har hele pakken

En fremtid i grønt er et ønskescenarie, der nu realiseres, fortæller hovedpersonen selv:

´Jeg synes, at Viborg HK har hele pakken. Det er et fedt hold med topspillere på alle positioner. Det har længe været en stor drøm for mig at blive en del af en klub, der sigter mod toppen af ligaen, og klubbens ambitioner tiltaler mig meget. 

Mit indtryk af klubben og holdet er, at de har et rigtig godt miljø, hvor spillerne hele tiden udfordrer hinanden. Jeg glæder mig enormt til at indgå i det træningsmiljø, og jeg er sikker på, at jeg vil kunne flytte mig som håndboldspiller i VHK.

Derudover er Viborg HK bare en traditionsrig klub, og Viborg by en ægte håndbold-by´. 

Mathilde Juncker har spillet for flere danske ligaklubber og har desuden også flere landsholdskampe på CV´et og har kontrakt med Viborg HK fra sommeren 2022 og 2 år frem.

Foto: Lars Martin Bøe

Alle nyheder