Vi starter med Valcea fra Rumænien

Lodtrækningen til European League gruppespillet har netop fundet sted, og vi starter med at få besøg af Ramnicu Valcea fra Rumænien i VIBOCOLD Arena første weekend i januar.

De to øvrige modstandere bliver Chambray Touraine fra Frankrig og Váci NKSE fra Ungarn.

Således skal vi ikke møde franske Nantes og tyske Bietigheim, som cheftrænerne også helst ville undgå, og om puljen siger Jakob Vestergaard:

´Der er plusser og minusser ved lodtrækningens udfald. Der er ikke mange busture til Ungarn, Rumænien og Frankrig, så på den måde er det en dyr pulje. Vi skal langt væk, og det er altid en hård belastning, men når det er sagt, er jeg sportsligt tilfreds. Vi er i en pulje, hvor vi bliver matchet mod alle hold, og hvor vi også kan slå alle hold.

Personligt glæder jeg mig meget til at komme tilbage til Valcea, hvor jeg havde et fantastisk år, og rumænske fans er passionerede og fanatiske, så det er et spændende sted at spille.

Ungarn er et af de steder, hvor håndbolden blomster mest, men det er også en anderledes håndboldkultur end den, vi er vant til, og det er altid sjovt at møde noget andet.

Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at spille internationalt, og det er da meget fedt, at vi skal starte hjemme – men vi stater så også med at møde det hold, jeg forventer, vil give s mest modstand, så det er også en hård start – men jeg glæder mig´.