Ida-Marie Dahl fortsætter i Viborg HK i sæson 2022 / 2023

Det er med stor glæde, at begge parter bekræfter, at Ida Marie Dahl også kæmper i grønt i sæsonen 2022 / 2023.

Det er nemlig realiteten, eftersom Ida-Marie Dahl og Viborg HK netop er blevet enige om ikke at bruge den option i spillerkontrakten, der giver begge parter mulighed for at afbryde samarbejdet til sommer.

´Vi er rigtig glade for at have Ida-Marie Dahl i klubben, og allerede nu er vi ved at skabe fundamentet til den kommende sæson, så vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi kan fortsætte det gode samarbejdet´ siger direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen

Cheftræner Jakob Vestergaard er ligeledes godt tilfreds med, at han også i sæson 2022 / 2023 kan jonglere med Dahl på stregen:

´Jeg er rigtig glad for, vi beholder Ida-Marie Dahl, for i hende har vi en af verdens bedste kontraspillere og en fremragende angrebsspiller, og desuden har vi set en rigtig god udvikling i hendes defensiv.

Som person giver Dahl også holdet rigtig meget, for hun er en humørbombe uden lige, der giver god energi og spiller med et stort hjerte, og det er man som træner altid rigtig glad for.

Alt i alt en virkelig god signing for Viborg HK, for vi står med en mega dygtig håndboldspiller, som vi tror på, at vi kan udvikle mere, og som passer godt ind i den måde, vi spiller på´.

Ida-Marie Dahl kom til klubben i 2018 og ser nu frem mod endnu en tørn i den grønne trøje:

´Jeg er glad for at være her. Jeg trives rigtig godt i klubben, træningsmiljøer og har det godt med de andre på holdet. Jeg tror meget på de mål, vi arbejder hen imod, og derfor kan jeg også se mig selv i Viborg HK i næste sæson, og mit mål er at blive ved med at udvikle mig og kæmpe mig til en endnu større rolle´.