Sejr over bundprop

En kamp der ikke blev som ventet´

Sådan kan man vist rolig sige om lørdagens match mellem Viborg HK og Holstebro Håndbold, hvor VHK inden kampstart var klare favoritter.

Det blev en kamp, hvor første halvleg og anden halvleg var som nat og dag. Første halvleg drillede alt, - intet ville lykkes. Viborgs førstemålmand Anna Kristensen sad på bænken grundet sygdom, og Emma Friberg kunne ikke finde formen, ingen fik godt gang i skudarmene og heller ikke forsvarspillet fungerede. Dermed stod hjemmeholdet Holstebro Håndbold med en 5-måls føring ved pausen. Den situation fik vores grønne piger heldigvis ret hurtigt lavet om på i 2. halvleg, hvor den ene efter den anden tager ansvar, og som reaultat heraf begynder spillet at lykkes ,og det er en trup, der virkelig samlet sig og genvinder gejst og form, og Viborg HK kan tage hjem med en 5-måls sejr.

Efter kampen siger Jakob Vestergaard:

´Der var rigtig god læring i denne kamp for os, og jeg er stolt af, at vi virkelig formår at samle os og komme tilbage på sporet. Efter første halvleg begynder vi at tage de rigtige kollektive beslutninger, og sammen kæmper vi os ind i kampen og tager herfra med to point, og det er klart det vigtigste. Moa Högdahl viser endnu engang, at hun er inde i en virkelig positiv udvikling og også Tonje Enkerud spiller en god kamp. Jeg glæder mig til at vi på onsdag skal i kamp igen´.

I modstandernes mandskab var det især Jenny Helen Carlson, der voldte problemer, og hun fik lov at nette hele 8 gange, og også Maja Edling Lauritsen og Andrea West Bendtsen kom på måltavlen flere gange. I VHK-truppen var det denne gang Tonje Enkerud, der med en flot indsats blev topscorer for Viborg med 7 mål, mens Moa Högdahl og Ida Marie Dahl begge satte 5 mål ind og Fisker 4.

VHK tager hjem med en sejr på 32 - 27 efter at have været bagud 14 – 19 ved halvleg, og de to point betyder, at vi stadig ligger på 2. pladsen i Bambusa Kvindeligaen.

Næste gang de grønne er i kamp er på hjemmebane i Vibocold Arena er på onsdag kl. 20.30, hvor der er dømt lokalopgør, når vi mødet Silkeborg Voel.

Alle nyheder