Vi tager 2 point med hjem, men ….

Ringkøbing håndbold fik her til aften besøg af Viborg HK, og næsten som forventet var de grønblusende en for stor mundfuld for det vestjyske hold, der netop i denne sæson er rykket op fra 1. division.

Sejr med plads til forbedringer

Til trods for at Viborg mandskabet hurtigt tager føringen og efter 60 minutter står med en sejr på 31 – 25, er beskeden klar fra cheftræner Jakob Vestergaaard:

´Jeg er glad for, at vi tager herfra med 2 point – og når det er sagt, synes jeg, at der er plads til forbedringer på de fleste positioner´.

Med aftenens sejr fortsætter den nye trup sejrsstimen, og det er vi også glade for, siger Jakob Vestergaard, og han forklarer videre, hvorfor han alligevel ikke har armene i vejret:

´Som vi havde forventer blev det en vanskelig kamp mod et godt kæmpende Ringkøbing hold. Vi lykkedes ikke rigtig med at sætte vores kollektive angrebsspil op, og det betyder, at det bliver skud og individuelle præstationer, der bliver afgørende. Defensivt er vi i perioder okay, men vi får jo slet ikke styr på vores venstre forsvarsside i første halvleg. Selvom vi går til pause, hvor vi er godt foran på måltavlen, er vi ikke tilfredse med spillet. Men når vi spiller dårligt, er det netop også vigtigt, at vi vinder – det er vigtigt, at vi ikke ender med at sætte point til i aften, og så må vi gemme vores gode spil til kampe, hvor vi virkelig har brug for det´.

Med en helt fantastisk sæsonstart med 4 sejre, er cheftrænerne dog stadig samlet set godt tilfreds og fremhæver bl.a. også, at han er glad for, at Fangel kom godt med i dag, hvilket blev nødvendigt, da Haugsted gik ud med en mindre forstrækning i låret.

Næste gang Viborg HK skal i kamp er lørdag den 18. september, hvor vi tager imod Aarhus United i Vibocold Arena.

Alle nyheder