Med Camilla Fangel på kontrakt, har cheftræner Jakob Vestergaard sikret sig endnu en stærk spiller, han har store forventninger til:

´Jeg har fulgt Camilla Fangel igennem mange år og kan som alle andre konstatere, at hun er hammer dygtig.

Fangel er rutineret og har været i gamet længe, og hun passer til den profil, vi har været på udkig efter. Hun er især stærk defensiv, og er en spiller, der er meget svær at komme udenom, og med hende kan vi sikre et supersolidt 6-0 forsvar. Det er det, vi har kigget efter, så vi er glade for, at det er lykkes.

Det er desuden en fordel, at hun også kan spille streg og kommer med en god fysik, som jeg forventer, at vi kan få glæde af i både forsvar og angreb.

I Camilla Fangel ser jeg en særdeles engageret spiller, der glæder sig til at give den gas i Viborg på alle parametre, og jeg glæder mig over, at hun bliver en del af truppen´.

 

 

Camilla Fangel vælger håndbolden 100% til

For få år siden valgte Camilla egentlig at melde ud, at hun stoppede som tophåndboldspiller. Det virkede uforeneligt både at have et krævende job i det civile samtidig med en krævende håndboldkarriere. Reelt set blev håndboldskoene bare aldrig pakket helt væk, fortæller Camilla:

´Da jeg var færdiguddannet valgte jeg at takke ja til et spændende job i Jyske Bank samtidig med, at jeg spillede tophåndbold. Jeg oplevede desværre, at jeg ikke havde timer nok i døgnet, og da jeg desuden døjede med skader, var min plan at stoppe med håndbolden.

Men sådan blev det ikke, for der var (heldigvis) hele tiden en klub, der rakte ud efter mig med fleksible rammer og jeg kunne ikke sige nej, for min passion for håndbold er stadig stor.

Nu hvor jeg har stiftet familie, kan jeg dog se, at det er helt urealistisk både at have civilt fuldtidsjob, håndbold og en baby, og derfor blev jeg nødt til at vælge. Da Jakob Vestergaard ringede, kunne jeg straks mærke glæden og spændingen … og jeg var ikke i tvivl

- jeg ville bare rigtig gerne tilbage til håndbold på eliteplan og helt vildt gerne i Viborg HK´.

 

Fra nybagt mor og tilbage som elitespiller

For blot 2,5 måneder siden blev Camilla Fangel mor for første gang, og det er nok alligevel de færreste, der har mod på at starte op med mange ugers fysisk træning SÅ hurtigt, men det er bestemt ikke noget, der skræmmer Camilla Fangel:

´Både graviditeten og fødslen gik relativt ”nemt”, så heldigvis er mit udgangspunkt godt alt taget i betragtning, men jeg når nok ikke at stå knivskarpt til vi møder ind den 19. juli. Til gengæld ved jeg, at jeg kommer i de bedste hænder med Line Hovgaard som fysisk træner og Morten Vanggard som fysioterapeut – dét kombineret med et godt træningsmiljø og min egen store motivation, så forventer jeg, det nok skal gå hurtigt fremad”.

Ja tak til Viborg HK

For Camilla Fangel er det lidt af en drøm at få lov til at komme tilbage til tophåndbold i Viborg HK, siger hun:

´At komme til Viborg HK er bare en mulighed, man ikke siger nej til – eller jeg gør i hvert fald ikke. Det er en ære at få lov til at spille i en så traditionsrig klub, og jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af en træningskultur, hvor alle virkelig er engageret og giver sig fuldt ud. Jeg ser frem til at spille i den grønne trøje og forhåbentlig være med til at sikre klubben flere medaljer.

 

Camilla Fangel har spillet på flere danske ligahold bl.a. SK Aarhus, Silkeborg Voel og Nykøbing Falster. Hun har vundet U18 DM-Guld og guld ved Ungdoms-OL i Singapore. Desuden har hun spillet på det danske landshold i beach handball siden 2013 og har bl.a. vundet EM-guld samt guld ved World Beach Games i 2019. Senest har hun spillet i HIH, hvor hun vikarierede for landsholdsspiller Sarah Iversen.

Camilla Fangel har tegnet kontrakt på et år for sæsonen 2021/2022.

For yderligere oplysninger kontakt cheftræner Jakob Vestergaard 40178833.

0
0
0
s2smodern