UJS-biler indgår 3-årig aftale med Viborg HK

Den familieejede virksomhed UJS Biler i Viborg har igennem mange år været ledet og drevet af parret Ulla og Sander Steffensen, og det er også dem, der nu har valgt både at forlænge og forhøje sponsoratet med Viborg HK – og bag den beslutning ligger der flere gode argumenter.

Hvorfor en inkarneret fodboldfan engagerer sig i håndbolden? 

´Det er jo ingen hemmelighed, at fodbolden er min passion, men når det er sagt, mener jeg, at håndbolden er mindst lige så vigtig for byen. Ja VFF er lige kommet i Superligaen, og det jeg og hele byen både begejstrede for og stolte af, men vi må bare ikke glemme, at Viborg HK er et umådeligt stærkt brand, der i høj grad er med til at tegne byen og sætte Viborg på landkortet – både nationale og internationalt´.

En 3-årig aftale sender et vigtigt signal Når man selv agerer i en branche, hvor tidshorisonten er ekstremt kort, kan det måske undre, at man vælger at indgå en 3-årig aftale, og om det siger Sander Steffensen:

´Bilbranchen arbejder med tidshorisonter på få måneder, så jeg kender alt til ikke at kunne planlægge og kigge langt frem, og det er faktisk en af grundene til, at jeg vælger at indgå en længere aftale med Viborg HK – jeg vil gerne tilbyde dem bedre betingelser. Jeg har stor respekt for, at klubben formåede at komme på rette kurs efter en meget turbulent periode. Spillere, trænere og administration kunne have valgt at søge andre steder hen – det gjorde de ikke. De valgte at blive og kæmpe, og det vil jeg gerne anerkende ved at vise dem min tillid og indgå en 3-årig aftale. Jeg håber, at andre vil gøre det samme, for når man selv er i en branche med korte tidshorisonter, ved man hvor meget det kan betyde, hvis der er lidt ro på fremtiden ´.

Claus Vinther Sørensen, sponsoransvarlig for Viborg HK, bekræfter også, at de længerevarende aftaler har en stor betydning:

´Det betyder meget for os, når vores sponsorer tegner længerevarende kontrakter, for det bidrager i høj grad til økonomisk stabilitet, som selvfølgelig er afgørende, når vi som klub arbejdet med en ret ambitiøs 3-års plan for de sportslige resultater. Derfor er vi også rigtig glade for og stolte over, at UJS Biler forlænger og forhøjer sit engagement´.

Grøn fremtid

Både Viborg HK og UJS Biler sætter i disse år fokus på den grønne dagsorden, og hos UJS Biler mærker de en stor interesse for el- og hybrid biler, og kan tilbyde både nysalg, håndtering og reparationer af el- og hybrid biler. UJS Biler beskæftiger i alt 28 medarbejdere og i 2017 opnåede de international anerkendelse som en af verdens 30 bedste KIA forhandlere i Europa – og endda blandt de 10 bedste i verden og blev dermed udnævnt til Global Plantinum Dealer.