Et nederlag der gør rigtig ondt

Efter en kamp hvor vi havde overtaget flere gange, må vi desværre erkende, at vi i skrivende stund kører hjem med et nederlag – og det er et af de nederlag, der gør rigtig ondt, siger Jakob Vestergaard:

´Det er virkelig en øv-følelse. Brandærgerligt – 10 minutter før tid er vi foran med 3, og så scorer vi et enkelt mål de sidste 10 minutter, og det taber vi altså på. Vi havde bragt os i en rigtig god situation, men så begynder vi at lave en masse tekniske fejl, og vi er ikke i nærheden af at løse deres 7 mod 6 spil, som resulterer i, at vi ikke får mulighed for at lave kontra.

Vi har lært en masse, og vi vidste godt, at det kunne blive rigtig svært, og det gør det sandelig også … de sidste 10 minutter.

Vi skal have styr på deres 7 mod 6 forsvar, og jeg har en tro på, at vi kan få en god evaluering i morgen, så vi bliver klar til næste opgør, som bliver i Vibocold Arena lørdag´.

Efter kampen er det også en tydeligt skuffet Line Haugsted, der konstaterer, at sejren … den smed vi selv væk:

´Jeg er virkelig skuffet, fordi jeg synes, at vi smider det væk selv. Vi laver for mange tekniske fejl til sidst, og vi sætter ikke hinanden i de situationer, vi gerne vil. Det er for uskarpt. Vi får ikke løst deres 7 mod 6, som vi skal og normalt kan, og det betyder også, at vi ikke får gang i vores kontra.

Revanchen skal tages i Vibocold Arena på lørdag kl. 14.00

Alle nyheder