TEFCOLD A/S forlænger sit hovedsponsorat i Viborg HK

Tefcold A/S har netop valgt at forlænge sit hovedsponsorat med Viborg HK, og det sker på baggrund af holdets gode sportslige resultater og deraf opnåede værdi for såvel by som sponsorer.

Ingen dybe lommer og korte arme

Om forlængelsen af aftalen siger Torben Christensen fra Tefcold A/S:

´For Tefcold A/S er det vigtigt at bakke op om en af byens helt store varemærker. Klubben er i høj grad med til at promovere Viborg og skabe positive historier om byen, og vi skal ikke have dybe lommer og korte arme, hvis vi fortsat vil se udvikling i Viborg.

Vi har et håndboldhold der skaber branding for millioner, og vi oplever helt konkret at den store eksponerings- og brandingværdi, smitter positivt af på os som virksomhed, så en forlængelse af vores hovedsponsorat er en prioritet for os´.

Stabilitet og stolthed

For klubben er et hovedsponsorat enorm vigtigt, og det er da også med stor glæde, at bestyrelsesmedlem Jørgen Hansen offentliggør aftalen:

´Den store opbakning, vi oplever fra lokalsamfundet, er altafgørende for os, og fundamentet styrkes, når en stor lokal og international virksomhed som Tefcold A/S vælger at forlænge sit hovedsponsorat, og det er til glæde for både spillere og klub som helhed.

Tefcold A/S arbejder ud fra mange af de samme værdier, som Viborg HK, og de har altid været en virkelig god og loyal samarbejdspartner i klubben, så vi er stolte over, at deres oplevelse er, at de har fået så god værdi for deres sponsorat, at de har lyst til at forlænge´.

Som hovedsponsor vil Tefcold A/S fortsat have en af de absolut bedste trøjeplaceringer med synlighed på fronten af Viborg HK’s trøjer.

Fakta om TEFCOLD A/S:

TEFCOLD tilbyder kommercielt køleudstyr – kølere og frysere til et hvert formål eksempelvis til HoReCa og detail sektoren. De sælger til knap 100 lande via internationale distributører og samarbejdspartnere. Unikt for Danmark er, at danske virksomheder har mulighed for at købe direkte, eksempelvis online i deres webshop.

TEFCOLD A/S er en del af TEFCOLD Gruppen og har i alt +100 medarbejdere, der hver dag arbejder for at give den bedste køleløsning samt kundeoplevelse til kunderne. Tefcold Gruppen sælger 160.000 køleprodukter årligt.

Alle nyheder