Efter nederlag - sådan vinder vi en kamp som i dag

Vi er lige ærgerlige over, at vi ikke kommer herfra med point. Vi har rigtig mange muligheder, men vi kommer desværre også til at lave for mange tekniske fejl, og vi kommer til at brænde for mange chancer. Vi har konceptet for, hvordan vi vil spille, og vi er helt klar over, at vores kontra er meget afgørende. Vi ved så også, at når vi laver for mange tekniske fejl, bliver vi udfordret på for alvor at sætte vores kontra i gang

Vi spiller faktisk en rigtig god anden halvleg, hvor vi har mange gode momenter, og vi kommer flot tilbage på at spille 7 mod 6. Det betyder, at vi var ret tæt til sidst, men så får de er par dumme scoringer. At resultattavlen viser, at vi taber med 5, synes jeg ikke helt afspejler kampen, for det er ikke den følelse, man står med derude. Der er følelsen faktisk, at vi er ret tæt på Odense … så en lidt øv følelse men også en klar fornemmelse af, at vi holder snuden i sporet. Vi skal hjem og arbejde videre med vores tekniske fejl og blive knivsparke på vores afslutninger, for så vinder vi også sådan en kamp som i dag.

Hvad vi tager med herfra?

Vi slutter puljen med 9 point, og vi har taget tre hjemmesejre og en udesejr i Aarhus, så det betyder jo, at vi skal spille semifinale. Der venter en rigtig stor opgave i HIH, som for alvor har ramt niveauet her til sidst, og vi skal virkelig steppe op på alle parametre, hvis vi skal slå dem. Vi har desværre kun en kamp på hjemmebane, men mon ikke vi kan tage til HIH og tage en enkelt sejr, så vi kan få lov at spille den finale, som vi så gerne vil.

Alle nyheder