Stort set perfekt afvikling

Sådan beskriver cheftræner Jakob Vestergaard kampen mod NFH i Vibocold Arena her til aften, hvor Viborg HK besejrede rivalerne 28 – 23.

´Essensen er, at det er tæt på en perfekt afvikling, vi laver i dag. Vi vinder, vi får ingen skader, og vi får rigtig mange i spil, der går herfra med en god fornemmelse og klar til endnu en topkamp mod Odense Håndbold på lørdag.

Line Haugsted leverede 9 mål og var for alvor tilbage, og Anna viste igen høj klasse i målet med mange, gode redninger, så der er ikke meget at sætte en finger på ved denne kamp.

Vi ved godt, at det i perioder bliver lidt rodet, fordi vi har mange indskiftninger, og fordi vi har mange ´nye´ folk med, hvoraf nogle af dem ikke har fået mange spillerminutter i sæsonen. Vi slutter faktisk af med at have 3 stk. U19 spillere på banen samtidig – det er vist nogle år siden, at det er sket i en slutspilskamp, i Viborg HK.

Det vidner om, at alle tager teten og går til den, og det ser vi også til træningen. Thilde har spillet en fremragende sæson og bliver bare ved med at lægge lag på sin defensiv og også på sit angrebsspil. Laura Holm har fået en rigtig stor træningsrolle, eftersom Nips er gledet ud, og nu begynder hun også at vise resultater. Marianne fortsætter den gode udvikling, hun har været i. Hun har nu fået ekstra spilletid, fordi vi jo er ramte på bagkæden, og det er så fedt at se, at hun omsætter alt den træning, hun har lavet i løbet af året, til gode takter på banen.

Det var en kamp, begge hold spillede på andre præmisser, end vi havde regner med. Da vi så ind i slutspillet, havde vi nok forventede, at denne kamp nr. 5 ville være afgørende. Med det i tankerne er jeg virkelig imponeret over det niveau begge hold leverede i aften´.