SÅDAN – nu ligger vi nr. 1

Efter aftenens sejr mod Odense Håndbold i Vibocold Arena indtager vi slutspilspuljens 1. plads. Viborg HK besejrer Odense 34 – 30 efter et topopgør, hvor vi havde overtaget i det meste af kampen og indimellem er foran med både 3 og 4 mål.

En yderst velfungerende trup

Aftenens match viste en velfungerende trup, hvor flere af holdets profiler hjalp med at sætte de i alt 34 mål ind. Kristina Jørgensen blev kampens topscorer med 9 mål, og desuden scorede hun sit mål nr. 200 i Bambusa-ligaen. Line Haugsted satte 7 mål ind, Carin Strømberg 5 mål, Moa Högdahl 4, mens både Fisker og Dahl satte 3 ind.

Cheftræner godkender indsatsen

Efter kampen er det en glad Jakob Vestergaard, der med en godkendelse af holdets indsats siger sådan:

´Vi er rigtig godt tilfredse, og det blev en virkelig god fight. Vi møder et Odense mandskab, der udfordrer os på vores defensiv, hvor vi ikke får holdt helt tæt. Vi kæmper til gengæld … røven ud af bukserne og holder spillet i gang.

Vi laver faktisk ikke så mange kontraer i anden halvleg, og vi dækker ikke specielt godt op, men Anna står igen en rigtig god kamp for os. Vi bliver ved med at score mål og 34 mål … det er simpelthen godkendt, og der er mange, der er skarpe i dag.

Vi spiller meget risikobetonet i det sidste halvandet minut, hvilket var helt unødvendigt, men når vi vinder, er det jo okay. Vi dækker skævt med 5-1 med Fisker, som vi aldrig har trænet, men sådan er det bare, når vi spiller slutspil´, slutter Jakob Vestergaard med et stort smil.

Holdets anfører Carin Strømberg spiller også en rigtig god kamp i dag, og om den skæve 5-1 forsvarsposition siger hun:

´Ja det var ganske anderledes og noget, som vi slet ikke havde trænet, men det virkede jo godt, og det hjalp faktisk også Anna til endnu flere gode redninger.

Jeg er så stolt af pigerne, og jeg synes, at vi spiller en virkelig flot kamp hele vejen igennem´.