Ungdomslandsholdsspiller, Laura Holm, har skrevet kontrakt med Viborg HK

Med Laura Holm på kontrakt sætter klubben endnu engang handling bag ordene om, at Viborg HK ønsker at finde dygtige ungdomsspillere fra egne rækker med et stort potentiale.

Om signeringen siger Jakob Vestergaard:

´I Laura Holm har vi fundet en vanvittig dygtig venstrefløj, som jeg forventer mig rigtig meget af. Jeg ser et stort talent, som jeg tror på, at vi kan fremdyrke og videreudvikle i ligatruppen´.

Fysisk er Holm større end de fleste fløjspillere, og i det ligger der også nogle spændende muligheder, og vi ser, at vi med Holm har en god pendant til Thilde Frandsen på den anden side. Lige nu er hun mest tiltænkt en træningsrolle, da vi jo er godt besat på venstre fløj, men det giver os netop mulighed for at integrere en af vores egne på en stille og rolig måde og tildele hende mere og mere ansvar´.

Laura Holm trådte sine barnesko i Bjerringbro hallen og kom til Viborg HK som U16 spiller, men i forbindelse med hendes år på Ikast Idrætsefterskole sprang hun desværre et korsbånd, og dermed var hun sendt på ufrivillig pause. 15 måneder senere vender hun meget stærkt tilbage, og som 17-årig spiller hun sin første U-19 kamp i Viborg HK. Fra næste sæson skal Laura Holm således kombinere ligaen med U-19, så der bliver tryk på, og det er noget, som Laura Holm ser meget frem til:

´Det bliver da vildt fedt. Det er et stort skridt for mig at komme på kontrakt og spille i Bambusa-ligaen og så samtidig være tilknyttet ungdomslandsholdet. Desuden er jeg virkelig glad for, at det netop er Viborg HK, jeg har fået kontrakt med, da jeg befinder mig godt i klubben. Jeg er glad for at være en del af hele træningsmiljøet og livet både på og udenfor banen´.

Laura Holms kontrakt løber fra sommer og et år frem – i samme periode tager hun en gymnasial ungdomsuddannelse fra Viborg Katedralskole.