Når Sara Hald fra næste sæson trækker i den grønne trøje, er det med forventning om, at hun her kan udleve sin personlige drøm om at spille i den traditionsrige klub:

´Viborg Håndboldklub er jo en kendt, traditionsrig topklub, hvor jeg har indtrykket af, at der virkelig hersker en god klubånd, som smitter af på hele miljøet både på og udenfor banen´, siger Sara Hald og fortsætter:

´Jeg har haft en god dialog med Jakob Vestergaard, og jeg synes, at hans og klubbens ambitioner, træningsbetingelser og rammer lyder attraktive. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, lære de andre piger at kende og også til at møde Liss (holdleder), for hun er jo lidt af et ikon i vores verden´.

Når Jakob Vestergaard skal sætte ord på den rolle, han forventer, at Sara Hald vil indtage hos VHK, siger han:

´Sara Hald er en rigtig dygtig angrebsspiller, som både skal dække 3´er og 2´er for os. Hun er en spiller, som vi selv har haft en del problemer med, når vi har mødt hende - primært for Odense. Jeg ser en ærgerrig stregspiller, som er god til at gribe bolden og god til at score mål.

Træningsmæssigt er jeg overbevist om, at hun er klar til at indgå i vores træningsmiljø, og det betyder, at træne godt, at træne meget og give den gas. Jeg tror på, at vi kan være med til at udvikle hende i den rigtige retning, så vi ser en topspiller, der dækker godt op, spille attraktiv håndbold og score mange mål, - og så har vi altså et godt supplement til Ida-Marie Dahl´.

Sara Hald har spillet i Odense Håndbold siden 2018, og før det spillede hun bl.a. i TTH Holstebro. Hun har været udtaget til bruttotruppen på A-landsholdet og spillet på såvel U19 og U20. At Sara Hald bliver en del af VHK passer rigtig godt ind i den strategi, som Jakob Vestergaard og den øvrige ledelse har lagt omkring spillerkøb:

´Vores signering med Sara Hald passer perfekt til vores ønske om at finde dygtige, potentielle landsholdsspillere, som vi så arbejder på at udvikle endnu mere, så de både shiner i klubben og potentielt på landsholdet´.

Sara Hald ser da også frem til at ´give den gas´ i den ambitiøse klub:

´Jeg glæder mig til at blive en del af det gode træningsmiljø, som klubben har ry for at have, og jeg glæder mig over, at Viborg HK i deres søgen efter endnu en stregspiller har tænkt, at jeg kan bidrage positivt til den udvikling, som klubben er inde i´.

Sara Hald har skrevet kontrakt fra sommeren 2021 og to år frem.

0
0
0
s2smodern