En slidsom affære resulterede i sejr

Efter en intens kamp med mange hårde dueller trak Viborg HK fra i anden halvleg og kører i skrivende stund hjem fra det nordjyske med en sejr på 24 – 30.

I aftens opgør mod Vendsyssel blev der som forventet gået til stålet – af begge hold. Både Vendsyssel og Viborg HK havde nemlig alt at vinde: Vendsyssel skulle bruge to point for at undgå direkte nedrykning, mens Viborg HK skulle sikre sig to point for at slutte grundspillet bedst muligt og forhåbentlig i toppen af ligaen.

At kampen blev tæt var dog alligevel en smule overraskende for Jakob Vestergaard, der forklarer det sådan:

´Vi havde svært ved at løse deres 7 mod 6 i første halvleg, og det resultere i for mange fejl, som gør, at vi får problemer, og selvom vi sså corer 15 mål og dermed er godt på vej, hjælper det ikke noget, når de scorer 16´.

At det bliver til en sejr kan bl.a. tillægges Marie Fisker, der spiller en virkelig god kamp samt en generel god holdindsats i anden halvleg.

´Vi viser initiativ og fremprovokerer flere fejl ved Vendsyssel, så alt i alt er jeg godt tilfreds med, at vi vinder anden halvleg med 7 mål´, afslutter Jakob Vestergaard.