3 på stribe – og nu ligger vi nr. 1

´Jeg er tilfreds – selvfølgelig er jeg det. Vi leverer en fin fight, hvor ikke mindst Haugsted og Jørgensen scorer virkelig mange mål. Der er fart på og trods det, laver vi blot 4 tekniske fejl. Det er sgu i orden´,

Sådan siger Jakob Vestergaard efter kampen, der er 3. sejr i træk og resulterede i, at Viborg nu indtager 1. pladsen i Danmarks bedste liga.

Da Nykøbing F. Håndbold ankom var det med håb om at tilkæmpe sig to point … et håb Viborg HK var opsat på at slukke, for vi havde andre planer med de to point.

Med forventning om en målrig kamp i højt tempo var scenen sat til en yderst spændende match, og det er da også lige netop det, vi får fra første fløjt.

Der udspiller sig en kamp med intensitet, tempo og bragende god underholdningsværdi, og i første halvleg følger holdene hinanden mål for mål.

Der kæmpes for hver eneste bold, og alt i alt er det en ressourcestærk trup i god fysik form med kampvilje og gejst, som Jakob Vestergaard flittigt gør brug af, og som også gør det muligt for Viborg HK at gå til pause med en føring på 3 mål – præcis samme antal, som da vi vandt sidste opgør i Nykøbing F.

Anden halvleg starter ud i samme vilde tempo som første, og der er svært for Viborg at vriste sig fri af modstanderne. Flere gange er der dømt decideret gyser, men så sætter især Jørgensen og Haugsted virkelig motor på skudarmene, og landsholdsduoen placerer bolden bag den forsvarsløse keeper igen og igen, og de to ender da også samlet set med at stå for hele 17 af Viborgs i alt 31 mål.

Efter kampen sætter en af de helt store profiler, Kristian Jørgensen, lidt ord på glæden ved at vinde

´Det betyder ALT. Det er jo sejrene, vi træner for. Vores træning fungerer simpelthen optimal, og vi har et fantastisk sammenhold, og det afspejler sig på resultaterne. En kamp som denne havde måske tidligere skabt panik, men nu holder vi hovedet koldt trods det hektiske tempo, og vi leverer samlet set en virkelig god indsats fra en alsidig trup – vi hiver og slider den hjem igen i dag´.

Slutresultatet: 31-29 og ikke mindst en nyvunden 1. plads i Danmarks bedste liga.