Viborg HK rokerer i ledelsen

Jørgen Hansen forlader posten som direktør i Viborg HK med virkning fra 1. februar 2021. Det har han meddelt klubbens bestyrelse på bestyrelsesmøde den 24. november. Alice Monberg, der i dag er formand i Viborg HK overtager rollen som direktør.

Da Jørgen Hansen i februar 2019 satte sig i direktørstolen i Viborg HK, var det med visheden om, at det var for en kortere periode. Skiftet fra bestyrelsesformand til direktør kom på baggrund af en omstrukturering i klubbens ledelse. Med Viborg HK på både sportslig og økonomisk ret kurs ser Jørgen Hansen det passende at overlade roret til en ny direktør.

- Der er intet dramatisk bag min beslutning om at træde tilbage som direktør. Da jeg satte mig i stolen, var det for en begrænset periode, og efter to år synes jeg, at det er passende at give stafetten videre. Viborg HK er både økonomisk og sportsligt i balance, og jeg er tryg ved at overlade ansvaret til Alice, der kan fortsætte den gode udvikling, fortæller Jørgen Hansen.

Han kunne ved Viborg HKs seneste generalforsamling præsentere et økonomisk overskud på kr. 207.000,-. Sportsligt kan Viborg HK også bryste sig af at holde julepause blandt top tre i Bambusa Kvindeligaen, og det er noget, Jørgen Hansen er stolt af.

- Hvor end jeg gerne ville, så kan jeg ikke tage æren for de sportslige resultater, som holdet har præsteret i denne og tidligere sæsoner. Men jeg har nydt at være en flue på væggen i det arbejde, pigerne har lavet til træning og i kamp, og jeg tror helhjertet på, at Viborg HK inden længe er tilbage på toppen af dansk håndbold. Den økonomiske fremgang er et resultat af den massive opbakning, vi oplever fra virksomheder og private i Viborg og omegn. Der er god stemning omkring Viborg HK, og fortsætter opbakningen på denne måde, så vil Viborg HK også fremadrettet kunne præstere sorte tal på bundlinjen, fortæller Jørgen Hansen, som gerne vil benytte lejligheden til at takke alle i og omkring klubben for et fantastisk samarbejde.

I Viborg HK er der stor forståelse for Jørgen Hansens beslutning om at give stafetten videre til Alice Monberg som ny direktør.

- Jørgen lægger et kæmpe stykke arbejde i Viborg HK, og der er ingen tvivl om, at han spiller en afgørende rolle i forhold til de resultater, vi står med nu. Men allerede i 2019 sagde Jørgen, at han ville tage posten midlertidigt, og det må vi respektere, fortæller Alice Monberg, som fra 1. februar, 2021, bliver direktør i Viborg HK.

Jørgen Hansen fortsætter med at have en stærk tilknytning til klubben, da han på generalforsamlingen blev valgt ind i bestyrelsen og fortsætter med at varetage opgaver for Viborg HK´s sponsorarbejde og markedsføringsstrategi.

 

Alle nyheder