Ravendo Randersbøren ny samarbejdspartner i Viborg HK

 

Viborg HK indgår samarbejdsaftale med Ravendo Randersbøren. Det er første gang de to parter indgår en aftale om samarbejde.

- At vi hedder Ravendo Randersbøren gør, at mange automatisk tænker på Randers, og det vil vi gerne have vendt, så vi også forbindes med Viborg. Det er her vi holder til, og her vi gerne vil slå endnu stærkere rødder ved at involvere os i lokalsamfundet. Vi flyttede hele virksomhed til Viborg i 2007 og vil gerne gøre mere ud af markedsføringen i Viborg via sponsorater. Det er en måde, hvorpå vi kan støtte lokalsamfundet og de tiltag, der er med til at gøre Viborg til den by, den er, fortæller Signe Giandrup, direktør i Ravendo Randersbøren, og suppleres af Tobias Giandrup Nielsen, adm. direktør i Ravendo Randersbøren.

- Viborg HK har altid været et flagskib for sporten i Viborg, og klubben har opbygget et stort netværk med mange muligheder for at komme bredere ud. Det håber vi at drage nytte af, så Ravendo Randersbøren ligger øverst i folks bevidsthed, når de kigger på trillebøre, sækkevogne mm. 

Ravendo Randersbøren er en produktionsvirksomhed, der producerer trillebøre, sækkevogne og transportmateriel. Produkterne laves til forhandlersalg, men er ikke eksklusivt produceret med erhverv i tankerne, da også private nyder godt af produkterne. Der er i alt 38 ansatte i virksomheden, som i 2007 flyttede virksomheden til Klokkestøbervej i Viborg. At Ravendo Randersbøren kigger mod Viborg HK for at øge synligheden om virksomheden skaber stor stolthed i klubben:

- Vi er naturligvis meget stolte over at kunne præsentere et samarbejde med Ravendo Randersbøren, der er en lokal virksomhed med et nationalt reach via deres salg gennem store butikskæder. Vi ser det som en kompliment, at Ravendo Randersbøren ser mod Viborg HK for at skabe endnu større forankring i lokalsamfundet, og samtidig profilere sig via vores platforme, siger sponsoransvarlig i Viborg HK Anette Pedersen.

 

Alle nyheder