Viborg HK ApS med positivt årsregnskab

Der var atter sorte tal på bundlinjen, da Viborg HKs ledelse tirsdag aften under den årlige generalforsamling kunne præsentere regnskab for perioden 01.07.19- 30.06.20. Her kunne formand i Viborg HK, Alice Monberg, berette om et økonomisk overskud på DKK 207.000,-. En forbedring af regnskabet i forhold til året før, hvor klubben kom ud med et overskud på DKK 97.124,-.

Årets resultat betegnes som tilfredsstillende af Viborg HKs ledelse, der tilegner den positive økonomiske udvikling flere elementer i driften. Blandt andet har Viborg HK i perioden indgået større samarbejdsaftaler med nationale brands, inkl. ligasponsoren i kvindeligaen, Bambusa. Derudover er opbakningen fra nuværende samarbejdspartnere fortsat,

ligesom fans og sæsonkortholdere har udvist stor opbakning. Generelt har interessen for Viborg HK været stor, da også medierne har berettet flittigt om Viborg HK. I 2019-2020 fik klubben omtale i medierne for 149 mio. kr.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi fortsat skaber positiv udvikling i Viborg HKs økonomi. Det har været et begivenhedsrigt år, og vores sæson blev afsluttet før tid, men opbakningen har været upåklagelig. Der er en positiv stemning omkring Viborg HK, og det mærker vi på opbakningen, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Generelt er Viborg HK inde i en rigtig fin udvikling, hvor den sportslige og økonomiske fremgang går hånd i hånd. Ligaholdet ligger nummer tre i Bambusa Kvindeligaen á point med Odense Håndbold på andenpladsen, og blot et enkelt point fra Team Esbjerg på førstepladsen.

 

Alle nyheder