Samarbejde bygget på fælles værdier

Når Viborg HK løber på banen til klapsalver fra fans og tilskuere i VIBOCOLD Arena, så er det ikke til at tage fejl af, at opbakningen til ligaholdet er massiv. Bag scenen er opbakningen mindst lige så stor, og den traditionsbundne klub er stolte af at kunne præsentere en ny samarbejdspartner i it-virksomheden netIP.

- Det er rigtig dejligt at kunne præsentere netIP som ny samarbejdspartner. netIP er en virksomhed der, ligesom Viborg HK, har fokus på teamwork, sammenhold og et godt arbejdsmiljø. Begge parter ved, at dette skaber fundamentet for gode resultater. Vores værdisæt er meget ens, og det skaber grobunden for et stærkt samarbejde, hvor vi kan spejle os i hinanden og samtidig søge inspiration hos hinanden, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

At Viborg HK og netIP har indgået et samarbejde er allerede synliggjort på de velkendte grønne spillertrøjer. netIP’s logo er nemlig trykt på venstre ærme af alle spillerne. Derudover håber netIP at skabe større synlighed om deres ydelser og udnytte Viborg HK’s store netværk til at blive top of mind i Viborg og omegn, hvad angår IT-løsninger.

- Alle vores afdelinger består af lokale it-mennesker, som hjælper områdets virksomheder med deres it. Vi tror på vigtigheden af at være dybt forankret i de byer, hvor vi er repræsenteret, og derfor er det helt naturligt for os at støtte op om Viborg HK, fortæller Jan Lyngsøe, salgsleder i netIP Viborg.

Med kontorer i Thisted, Holstebro, Herning, Aalborg, Aarhus, København og Viborg, er netIP som Viborg HK et brand der favner nationalt. Alle it-virksomhedens konsulenter er certificerede indenfor deres felt, og skaber individuelle løsninger, tilpasset den enkelte kunde. Ligesom hos Viborg HK, er netIP’s vigtigste ressource kombinationen af alle medspilleres individuelle kompetencer og styrker. For i sport og erhvervsliv er vi stærkest sammen.

Alle nyheder