Det kom til at se grimt ud

Det kom til at se værre ud end det skulle, da vi i dag tog imod Odense Håndbold hjemme i VIBOCOLD Arena. Vi taber 23-32 efter uafgjort ved pause, 14-14.

Kampens begyndte ellers som forventet, da holdene fulgtes ad igennem hele første halvleg. Da haluret meldte pause, stod der også helt lige på måltavlen, 14-14, men med en chance for Viborg HK føring, da vi havde tilkæmpet os et straffekast. Desværre stod målstolpen i vejen, og vi kom ikke til pause med en føring.

- Jeg synes egentligt, vi begynder okay i første halvleg, hvor vi får en fin start. Vi får lidt tempo i spillet og sat det tryk i vores ankomstfase, som vi gerne vil. Der er også mulighed for, at vi kan gå til pause med en føring, men der brænder vi lige et straffekast, fortæller Carin Strömberg efter kampen og må samtidig sande, at anden halvleg ikke blev lige så tæt som første.

- I anden halvleg bliver vi lidt mere låste. Vi kommer ikke ordentligt frem til deres skytter, og de får lavet nogle lette mål. Derudover brænder vi for mange chancer, og havde vi scoret på dem, var det også endt med at se anderledes ud. Det bliver lidt stresset, og vi prøver nogle lidt alternative ting af, hvilket ikke lykkedes som ønsket. Desværre får de nogle lette mål, og så kommer det til at se ud som det gør i dag.

Det er ikke meget modgang, Carin og co. har mødt i løbet af denne sæson, hvor sejrene har stået i kø, og pointtabene har været minimale. Aftenens kamp var dog en af dem, som man på forhånd viste ville blive svære, da Odense Håndbold også har fået en flot start på sæsonen. Det mærkede vi også i aftenens kamp, hvor alternative løsninger måtte findes frem i håbet på at hente Odenses føring. Det lykkedes desværre ikke i dag.

- Det er altid fedt at spille topkampe, og selvfølgelig er det stressende at møde modgang, når vi så gerne vil vinde. Det er nok også med til at låse vores hoveder lidt fast, fordi vi vil det så meget. Så søger vi nogle chancer, som bliver lidt for forkrampede i stedet for at vente på, at der kommer bedre flow i spillet. Samtidig er det jo en del af håndbold. Vi kan ikke undgå kampe som denne, og det skal vi så arbejde os videre fra. Det lærer vi af, og så er vi nødt til at kigge lidt på anden halvleg og snakke om, hvordan vi skruer på nogle ting for at komme videre, slutter Carin Strömberg.

Trods julepause fra Bambusa Kvindeligaen er der heldigvis ikke meget tid at ærgre sig over dagens nederlag. Allerede i weekenden er der to kampe på programmet, når pigerne spiller European League i Rumænien. Vi giver lyd så snart vi ved, hvor og hvordan de to kampe kan følges.  

Alle nyheder