Topbrag mod Odense i vente

Julepausen nærmer sig med hastige skridt, og onsdagens kamp er sidste opgør inden landsholdspause og juleferie. Og hvilken afslutning, vi har i vente. Et vaskeægte topbrag mod profilspækkede Odense Håndbold.

- Jeg tror, det bliver en hård fysisk kamp. Vi er to hold, der rigtig gerne vil gå hårdt til den i forsvaret, og det tror jeg, kampen kommer til at bære præg af. For vores vedkommende, vil vi også rigtig gerne have tempo i spillet, så vi kan få gang i vores kontrafase, for der synes jeg, vi er ligaens bedste. Vi lægger et fantastisk tryk i både første- og andenbølgen, så det synes jeg, vi skal blive ved med, fortæller Line Haugsted inden kampen.

At Viborg HK er blandt de bedste på kontrafasen er ikke til at benægte, og det bliver blot mere imponerende af, at pigerne formår at holde antallet af tekniske fejl på et absolut minimum trods det, at spillet foregår i et uhørt højt tempo. De få tekniske fejl bliver også nødvendige mod Odense, der ligesom os, har spillet en flot halvsæson.

- Kampen i morgen afgøres nok også lidt af, hvilket hold, der er mest klar på dagen. Det er to stærke hold, så det bliver en spændende kamp, fortæller Haugsted der ikke vurderer, at Odenses seneste Champions League kamp får betydning for onsdagens opgør.  

- Jeg ved ikke, om Odense har en fordel eller ulempe ved at have spillet Champions League i weekenden. De vandt jo kampen, så det giver selvtillid, men det er ikke noget, vi tænker så meget over. De har selvfølgelig haft et hårdere program end vi har, da vi ikke er indtrådt i European League turneringen endnu, men det tror jeg ikke har betydning i morgen. Vi skal bare gå til den, og så håber jeg, vi har større fysik end dem, når det kommer til stykket.

Selvtillids-tanken er også fyldt godt op i Viborg HK, hvor eneste pointtab i denne sæson er fra udekampen mod København i oktober. Siden er flere storsejre kommet på cv’et, ligesom to point blev hentet i Esbjerg i sidste uge. Det skal udnyttes mod Odense, hvor det med al sandsynlighed bliver marginalerne, der afgør resultatet.

- Vi har samlet selvtillid i de foregående kampe, og kan samtidig også lære af vores fejl og succeser. Så vi skal gå til dem i forsvaret, ramme den, og komme med et ordentligt tryk i kontrafasen, slutter Haugsted.

Opbakningen til kampen tegner til at blive helt i top, og der er ingen ledige billetter til opgøret. Heldigvis kan kampen ses på TV2 Sport med start kl. 20.00.

Alle nyheder