Det er ikke meget, vi har set til Viborg HK pigerne i VIBOCOLD Arena på det sidste, men onsdag er der kamp igen. Denne gang mod Horsens Håndbold Elite og ikke nok med, at vi endelig bliver beriget med en hjemmekamp, så er det også med mulighed for ekstra tilskuere, da forsamlingsforbudet er øget. Derfor har det siden mandag været muligt for flere end sæsonkortholdere og samarbejdspartnere at skaffe billet til opgøret. Og man kan stadig nå det på shop.vhk.dk

For de tilskuere der kommer i hallen er der garanti for fight fra begge mandskaber. Det fortæller Jakob Vestergaard inden kampen.

- De matcher os rimeligt på fysik, og vi håber på, det bliver en intens fight. Begge mandskaber vil jo gerne hive en sejr hjem og tage to point til kontoen. Vi skal forsøge at tage sejr nummer seks i streg, og Lars Frederiksen (HHE cheftræner, red.) har meldt ud, at de ikke kommer i nærheden af bundstriden, og skal det gøre sig gældende, skal de også snart have nogle point til kontoen. 

Allerede sidste sæson viste Horsens som oprykkere, at de har tænkt sig at bide sig fast i kvindeligaen. Trods det, at de har lidt to nederlag i tre kampe har de hængt i og kun knebent lidt nederlag til forventede tophold som København Håndbold. Det er der særligt én grund til, og det er Horsens' store profil, Melisa Petrén 

- Allerede sidste år var Horsens en størrelse, med et fint kollektiv ført an af en stor stjerne i Melisa Petrén. Hun er også startet rigtig fint i denne sæson, og er en spiller, vi har bøvlet lidt med de gange, vi har mødt dem. Så det er et rigtig fint kollektiv med en del nye spillere. Men stjernen er stadig den samme, Petrén, som vi naturligvis har lagt stor fokus på, fortæller Jakob, der samtidig slår fast, at kampens udfald ligger helt i egne hænder og i eget spil. For nok er det vigtigt at have styr på Horsens' spillere og systemer, men vigtigere endnu er det, at vores piger selv har fokus på, at  holde tempo i spillet og de tekniske fejl begrænset. 

- Der er ingen tvivl om, at vi fokuserer på at holde kadance i vores eget spil. I Holstebro laver vi kun syv tekniske fejl på trods af, at vi spiller med et fint tempo. Men vi vil gerne skrue lidt mere på det. Vi har det godt med at få afviklet kampene meget seværdigt med intensitet og masser af kontra. Generelt bare et højt action-niveau. Det vil vi også gerne gøre mod Horsens, slutter Jakob. 

Kampen mod Horsens Håndbold Elite spilles i VIBOCOLD Arena med start kl. 19.00. 

Billetter kan købes på shop.vhk.dk

0
0
0
s2smodern