Viborg HK har fået en fantastisk start på sæsonen 2020/21, og har med lutter sejre sat sig på fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen, á point med HIH på førstepladsen. Samtidig har Viborg HK spillet sig videre i Santander Cup, hvor kvartfinalerne venter forude. Dog er det ikke uden modgang, at Viborg HK nu ser frem mod de kommende kampe, for med Stine Andersen og Pauline Bøgelund ude med skader, er højresiden svækket. Det har klubben nu taget konsekvensen af og hentet Sanne Beck Hansen til truppen.

23-årige Sanne Beck Hansen spillede i sidste sæson for Ringkøbing Håndbold, men har ikke spillet kampe i denne sæson. Hun har allerede trænet med Viborg HKs trup, og er med i kamp mod Horsens onsdag d. 9. september. Sanne Beck Hansen glæder sig til en sæson i Viborg HK.

- Det bliver først og fremmest utroligt spændende at komme til Viborg HK, og jeg håber, at det kan være med til at udvikle mig både som håndboldspiller og personligt. Der er et helt andet set-up i Viborg HK end jeg tidligere har prøvet, og det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Sanne Beck Hansen.

Sanne Beck Hansen arbejder til dagligt som socialrådgiver med børn og unge i Skive Kommune. Det fortsætter hun med på nedsat tid, hvorfor det er muligt at kombinere arbejde med tophåndbold.

- Jeg har mødt stor forståelse for mit ønske om at prøve kræfter med tophåndbold, og jeg er meget taknemmelig for, at vi har fundet en løsning, hvor jeg kan gå på nedsat tid hos Skive Kommune, fortæller Sanne Beck Hansen. 

Hos Viborg HK er der også stor glæde over tilføjelsen af Sanne Beck Hansen.

- Vi står lidt i en kattepine på højre siden, da Stine Andersen og Pauline Bøgelund begge er ude i en ukendt periode. Vi har derfor været nødsaget til at se på, hvordan vi kan dække ind på deres positioner fremadrettet. Vi har kigget på, hvilke mulige spillere der er i Skandinavien og i den forbindelse haft Sanne til prøvetræning. Det ligner et rigtig godt match for os, da Sanne er en dygtig afslutter med mange forskellige skudvarianter, fortæller Jakob Vestergaard der har vurderet, at tilgangen af endnu en spiller er nødvendigt for at holde resurserne på et højt niveau gennem hele sæsonen.

- Thilde Frandsen har gjort det fremragende indtil nu, men rent resursemæssigt er det nødvendigt, at vi får endnu en spiller på højrekanten. Vi deltager i tre turneringer og har rigtig mange kampe på programmet, så det er nødvendigt med forstærkning, slutter Jakob Vestergaard.

Sanne Beck Hansen bor til dagligt i Holstebro, og vil allerede onsdag være i kamp for Viborg HK, når ligadamerne spiller kamp mod Horsens Elite i VIBOCOLD Arena. Sanne Beck Hansen vil i denne sæson spille i trøje nummer 18.

 

0
0
0
s2smodern