Havde kuren mod Corona været at løbe fra virusen, så kan vi efter aftenens kamp mellem Viborg HK og NFH garantere, at begge hold kan slippe al bekymring om Corona virus. For hold nu op, der blev løbet stærkt, da de to hold til aften bød hinanden op til dans. Efter en pauseføring på 16-21 til vores piger, ender kampen med en Viborg HK sejr på 36-33.

- Det var jo mega fedt at spille sådan en kamp, der bølgede frem og tilbage. Godt nok fører vi hele kampen, men NFH kommer gang på gang op og presser os, og her må vi bare konstatere, at vi under pres er i stand til at løse opgaven super flot. Spillerne hjælper virkelig hinanden og tager på skift over, så NFH ikke kan komme helt op på os. Vi spiller med en fantastisk disciplin og der er bare flere spillere der gør det rigtig godt. Laura ligger jo et flot tryk i anden halvleg, og Thilde spiller rigtig flot i dag, mens Fisker bare er fremragende. Det er lige til at blive glad i låget af, siger Jakob Vestergaard efter kampen.

Flere gange i opgøret lykkedes det Fisker, Haugsted, Kris og co. at få skabt et forspring på tre-fire mål, men hver gang hang hjemmeholdet i og fik arbejdet sig op igen. Derfor var det også først ved de sidste fem minutter, at sejren så småt begyndte at se sikker ud. Det skyldtes ikke mindst effektiviteten i angrebsspillet ifølge Jakob. 

- Vi scorer jo i dag på rigtig mange af vores chancer. Vores angrebsspil står jo skarpt og det ser vi ved, at vi får spillet os til åbne chancer på næsten alle angreb, fortæller Jakob og sender samtidig en kæmpe ros videre til hjemmeholdet fra NFH og deres fans.

- Jeg må også bare give mega ros til NFH for at skabe sådan en stemning, som vi oplevede i dag. Det var en fed TV-kamp med høj intensitet, og de lægger virkelig et kæmpe tryk igennem hele kampen. Det skulle vi lige vænne os til, for de kampen har vi ikke i benene i år, og det var bare fedt at spille i sådan en kulisse, slutter Jakob. 

Helt fortjent kårede hjemmeholdet Maria Fisker til kampens spiller for Viborg HK. Fisker viste endnu en gang, at hun er blandt Danmarks bedste venstre fløje, og var med sine otte (8!) mål på 10 forsøg en vigtig faktor i, at vi tager to point med hjem. En anden spiller, der gjorde opmærksom på sig selv i dagens kamp var unge Thilde Frandsen, der trods sine kun 17 år spillede nær fuld tid og samtidig satte fire mål i kassen bag NFH's målvogter. De øvrige målscorere for Viborg HK var: 

Laura Damgaard 6

Line Haugsted 6

Kristina Jørgensen 4

Majbritt Toft Hansen 2

Amalie Grøn Hansen 2

Moa Högdahl 2

Madeleine Östlund 1

Carin Strömberg 1

 

0
0
0
s2smodern