Viborg HK er kendt for de grønne trøjer, men fremover er det ikke det eneste grønne, klubben vil være kendt på. Viborg HK vil nemlig være verdens grønneste klub.

Ambitionerne om at blive verdens grønneste klub er store, og på kontoret hos Viborg HK fylder snak om genbrugsmaterialer, bæredygtig energi mm. ligeså meget som taktik, resultater og turneringsstruktur. Der skal nemlig sætter handling bag ordene, og arbejdet er igang. 

Et af de tiltag som borgerne i Viborg ikke vil undgå at bemærke, er åbningen af Viborg HKs nye butik, Grøn Fornuft. 

Egentligt skulle Grøn Fornuft været åbnet i maj, men grundet Danmarks nedlukning og samlingsforbud har Viborg HK måttet udskyde åbningen. Men nu er dagen kommet. Grøn Fornuft åbner fredag d. 12. juni kl. 14.00. Alle er velkommen.

Åbningen vil ske efter gældende Corona guidelines. 

Grøn Fornuft

Grøn Fornuft er Viborg HKs nye genbrugsbutik med møbler, brugskunst og meget mere. Varerne kommer blandt andet fra Viborg HKs egne gemmer, hvorfor der kan være møbler, der tidligere har været i spilleres lejligheder. Derudover har flere af Viborg HKs samarbejdspartnere givet varer til butikken, som de ikke selv bruger mere. Det kan være møbler der er skiftet ud på kontorerne, men også udgåede varer, eller varer, de ikke selv kan få solgt. Bl.a. har Holmris B8, SELTA, Bilka, JKE Køkkener og Viborg Autohandel givet varer til butikken. Derudover er der også privatpersoner der har indleveret ting fra eget hjem, som de efter oprydning har vurderet, de ikke selv har brug for mere. 

Bach Gruppen været behjælpelig med at stille lokaler til rådighed. 

Frivillige kræfter gør det muligt

I Viborg HK har vi et korps af frivillige på omkring 70 personer. De er en uundværlig del af det at få en håndboldklub til at løbe rundt. Og i Viborg HK er vi beriget med ligaens bedste frivillige. De stiller op til alle hjemmekampe og får det h ele til at forløbe gnidningsfrit på alle parametre. Det gælder i forhold til reklameopsætning, billetsalg, borddækning, VIP-arrangement, indløb mm. Altid er de klar til at give en hånd med.

Det gælder også i forbindelse med Grøn Fornuft, som en gruppe af vores frivillige har taget under deres vinger som et projekt, de gerne vil sætte til søs. Det er en fantastisk opbakning for os som klub, da flere af de frivillige selv har haft eller arbejdet i butik, og dermed ved, hvordan det skal forløbe bedst muligt. 

 

 

 

0
0
0
s2smodern