Madeleine Östlund og Viborg HK har forlænget samarbejdet med endnu en sæson, så den 27-årige stregspiller nu er på kontrakt frem til sommeren 2021.

Madeleine Östlund kom til Viborg HK forud for denne sæson på en et-årig kontrakt, og efter trekvart sæson i klubben er parterne nu enige om at forlænge aftalen i yderligere en sæson.

Det er en forlængelse der glæder direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

- Madeleine er en type spiller, som alle klubber ville elske at have på sit hold. Hun har en fantastisk indstilling til træning og i kamp, og kæmper for holdets bedste. I denne sæson har hun taget chancen når den bød sig, og er virkelig steppet up i fraværet af Ida-Marie Dahl og Majbritt Toft, da de begge er, eller har været, ude med skader. Madeleine har udfyldt rollen flot, og vi er rigtig glade for, at vi også i næste sæson får glæde af hendes kvaliteter på og udenfor banen, fortæller Jørgen og fortsætter.

- Vi glæder os altid over at høre fra spillerne, at de trives i Viborg og er glade for at være i klubben. Det er også tilfældet med Madeleine, der under vores møder har givet udtryk for, at det er en stor oplevelse at spille for et af Danmarks bedste hold. Hun mærker, ligesom os, en kontinuerlig udvikling i sit spil, og derfor glæder vi os alle over, at hun fortsætter i klubben i endnu en sæson, slutter Jørgen Hansen.

0
0
0
s2smodern