En pludselig afslutning på sæsonen 2019/20 har ikke sat en stopper for opbakningen til Viborg HKs ligadamer. Det kan direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen notere sig efter at have været i kontakt med flere af klubbens samarbejdspartnere. En af disse er Sats & Tegn, der netop har forlænget sin samarbejdsaftale i yderligere tre sæsoner, så de nu er bronzepartner frem til sommeren 2023.

- Det er klart, at Danmarks lock-down har givet sved på panden i mange sportsklubber. Vi er dybt afhængige af vores samarbejdspartnere, der ligesom os, er i gang med at navigere i ukendt farvand. Derfor har vi bevidst valgt at træde lidt på bremsen i forhold til salg de seneste uger, da vores samarbejdspartnere har meget andet at tænke på, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK og fortsætter:

- Derfor gør det mig også endnu mere glad at modtage et opkald fra Jan Thorup fra Sats & Tegn, hvor han slår fast, at de forlænger deres samarbejde i yderligere tre sæsoner. Sats & Tegn er bronzepartner i Viborg HK og har været med i mange år, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, slutter Jørgen Hansen.

Sats & Tegn har været samarbejdspartner i Viborg HK i 25 år og er blandt andet spillersponsor for Majbritt Toft Hansen. Fortsættelsen af samarbejdet var der hos Sats & Tegn ingen tvivl om.

- Vi vælger at forlænge samarbejdet med Viborg HK nu, fordi vi har den situation med Corona-virus. Viborg HK har altid været vores klub, og min kone har selv spillet på holdet i sin tid, og vil gerne fortsætte med at følge holdet. Så vi blev enige om at forlænge aftalen i yderligere tre sæsoner, fortæller Jan Thorup, direktør i Sats & Tegn og fortsætter:

- Det handler også om at sende et signal til omverden om, at vi skal bakke op om Viborg HK, som i min verden er en institution i byen. Vi laver layout på annoncer, match magasin mm. for Viborg HK, og for os betyder klubben alt. Det er vores klub, og det bliver det ved med at være. Der bliver gjort et stort stykke arbejde i klubben over hele linjen, så det er vigtigt at bakke op om det, slutter Jan Thorup, direktør i Sats & Tegn.

0
0
0
s2smodern