Der kan virke som et drømmescenarie og noget, der kun sker i film, at en spiller, der til dagligt spiller 2. division, bliver hevet op på den store scene for at repræsentere et ligahold. Men det er lige præcis hvad der skete i grundspillets seneste to kampe, hvor Anne Hykkelbjerg blev en del af Viborg HKs ligatrup. Nu kan det godt være, vi pynter lidt på historien, for egenligt ligger det ikke Hykkel så fjernt at spille liga. Hun var også sidste sæson en del af holdet i Viborg HK. 

Da sæsonen 2018/19 blev fløjtet af og den sidste kamp var spillet, sagde vi dog farvel til Anne Hykkelbjerg, der gerne ville drosle ned på håndbolden og fokusere på andre ting. Men grundet skader i vores nuværende trup, og behovet for en ekstra stregspiller, blev Hykkel lokket tilbage til ligaholdet for en kort stund. 

- Da holdet jo står i en lidt ærgerlig situation med skader på to af stregspillerne, er jeg blevet spurgt, om jeg vil hjælpe. Det vil jeg selvfølgelig gerne i den situation, klubben står i, hvor Toft og Ida-Marie er ude og Madde er alene tilbage, fortæller Hykkel, der siden ungdomsårene har slået sine folder i Viborg HK, og som U18 spiller ligeså stille blev inkluderet i ligatruppen. 

Tilknytningen til klubben og ligaholdet er derfor også stor, og da behovet opstod, og Jakob spurgte, om hun kunne træde til i et par kampe, var Hykkel ikke i tvivl selv om tophåndbolden er lagt på hylden.  

- Jeg spiller på 2. division i Viborg HK Forening, hvor det er mere for sjov og der ikke bruges helt så meget tid på det, fortæller Hykkel der ikke ser dette ændre sig foreløbigt. Dog var det sjovt og en god oplevelse at være tilbage i VIBOCOLD Arena. 

- Det er selvfølgelig rigtig sjovt at spille i VIBOCOLD Arena igen, hvor der altid er mange tilskuere og fantastisk opbakning. Det er super fedt at opleve igen. 

Umiddelbart ser det ikke ud som om, vi får Hykkel at se i ligatøjet igen. Dagene er nemlig fyldt med andre oplevelser og fremtidsplaner, da Hykkel er ved at færdiggøre sin ansøgning til en videregående uddannelse. 

- Fremadrettet skal der ikke ske så meget andet end det, jeg gør i forvejen. Jeg er glad for at kunne hjælpe, men har også lagt tophåndbolden på hylden, så nu skal der igen fokuseres på mit arbejde. Derudover er jeg ved at søge ind på studie som fysioterapeut, som jeg forhåbentligt starter på til sommer. Vi må se, hvad der sker, slutter Hykkel med et smil.

Hvad der sker glæder vi os til at følge med i, men i mellemtiden vil vi gerne sige tusind tak til Hykkel fordi, hun sprang til og hjalp, da vi havde brug for det.  

0
0
0
s2smodern