Det skaber opmærksomhed at gå forrest

Det skaber opmærksomhed at gå forrest. Særligt når man vælger at gå udenfor de vante rammer, som folk forbinder en med.

Det er vi heldigvis ikke bange for i Viborg HK, hvor vi vil være Verdens Grønneste Klub.Opbakningen til denne målsætning har været stor, og da vi i går, mandag, afholdt Grøn Konference blev vi bekræftet i, at vi er på rette vej.

Grøn Konference havde til mål at inspirere og informere interesserede virksomheder og privatpersoner om mulighederne for at skabe en mere bæredygtig fremtid som virksomhed og i hjemmet. Der var oplæg fra brancheførende virksomheder som Rambøll, Aage Vestergaard Larsen A/S og Berendsen, ligesom der var oplæg fra 16-årige Edith Vels, der har arrangeret fire klimastrejker i Viborg i kampen for en grønnere fremtid. Derudover var der oplæg fra Spar Nord, Hedeselskabet og Søren Pape Poulsen, Partiformand i Det Konservative Folkeparti. 

- Det var et helt perfekt line-up vi havde samlet til at holde oplæg under Grøn Konference. Der var inspiration fra brancheførende virksomheder, ligesom vores egen Carin Strømberg og unge Edith Vels gav deres syn på bæredygtighed. Min fornemmelse er også, at deltagerne under konferencen fik stort udbytte af dagen, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK. 

Vi vil gå forrest og bruge vores brand til at skabe forandring

Ideen til Grøn Konference er kommet fra den store opbakning, som Viborg HK har følt efter udmeldingen om at være Verdens Grønneste Klub. Siden klubben meldte den ambitiøse plan ud, har ledende virksomheder og eksperter på bæredygtighed med glæde delt deres viden med klubben. 

- Vi ved godt, at vores netværk og adgang til virksomheder ikke er alle forundt, og derfor ser vi det også som vores ansvar at dele den viden, vi har til rådighed. Vi skal bruge vores brand til noget godt, og det kan vi blandt andet gennem tiltag som Grøn Konference. Det glæder os, at godt 50 deltagere benyttede sig af muligheden, slutter Jørgen Hansen.