Alice Monberg overtager posten som bestyrelsesformand i Viborg HK Aps.

Alice Monberg overtager pladsen som bestyrelsesformand i Viborg HK fra Jens Jakobsen, der har siddet på posten de seneste ti måneder. Det bekræfter Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK ApS, der samtidig slår fast, at det er en handlekraftig og erfaren formand, der fremover overtager formandsposten i klubben.

Alice Monberg har erfaring fra ledelsesposter hos nogle af Danmarks absolut største brands, inkl. Dansk Supermarked, XL-BYG, LEGO og LEGOLAND. I dag er Alice Monberg selvstændig konsulent med virksomheden, TilbagePåSporet A/S, men samarbejdet med Viborg HK startede da Alice Monberg var marketingdirektør i Bilka.

- I sæsonen 2017-18 indgik vi et samarbejde med Bilka, der blev trøjesponsor i Viborg HK. Det var Alice der sad for bordenden hos Bilka i det samarbejde, og siden har vi holdt kontakten til hende. I foråret 2019 blev Alice tilknyttet Viborg HK som konsulent og hun har været med til at skabe en ny og målrettet strategi for, hvordan vi fortsætter den positive udvikling på og udenfor banen i Viborg HK, fortæller Jørgen Hansen.

- Alice har en massiv ledelseserfaring med i bagagen og har en særlig sans for udvikling og at finde nye veje. Det er sundt for en håndboldklub som vores at få et par nye briller på mulighederne, da vi bevæger os indenfor anderledes rammer end de fleste andre virksomheder. Med Alice’ erfaringer fra nogle af Danmarks største brands har vi fået en kapacitet ind, som kan give ny energi og nye ideer til videreudvikling, fortæller Jørgen Hansen videre.

Alice Monberg bor til dagligt i Billund, men vil jævnligt være tilknyttet administrationen i Viborg HK ApS. Om sin nye post siger Alice Monberg:

- Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet om implementeringen af klubbens nye ambition om at blive VERDENS GRØNNESTE SPORTSKLUB. Jeg kan se et stærkt potentiale i at kombinere de sportslige og grønne ambitioner. Og jeg er overbevist om, at den lidt anderledes vinkel skaber en fornyet relevans for klubbens mange sponsorer og samtidig gør den relevant for nye.  

Viborg HK ApS ledes af en bestyrelse på 8 medlemmer, hvoraf Alice Monberg og Karsten Cronwald fra Advokatfirmaet Cronwald er nytilkomne. Derudover sidder Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK, Morten Jørgensen indehaver af Mr. Johs, Hans Erik Lund direktør i Boligselskabet Sct. Jørgen, Palle Kjeldgaard-Christiansen direktør Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning, Morten Vammen direktør i Classic Parts Passion og Jeper Dissing repræsentant for Viborg HK Forening i bestyrelsen.

0
0
0
s2smodern