Knæskade holder Laura ude

Viborg HK profilen, Laura Damgaard har beskadiget sit bagerste korsbånd i højre knæ og må formentligt holde pause de næste fire til seks måneder.

En uheldig landing i kampen mod sin tidligere klub, EH Aalborg, har resulteret i en korsbåndsskade, viser en scanning hos Capio CFR i Viborg. Da det er det bagerste korsbånd i knæet der er beskadiget forventes det, at Damgaard må sidde ude de næste fire til seks måneder.

Viborg HKs cheftræner må nu se bort fra den hurtige bagspiller, der i sidste sæson sluttede som samlet topscorer i HTH Ligaen.

- Vi håber at Laura kommer endnu stærkere tilbage. Hun er en rigtig vigtig brik i vores angrebsspil og har spillet godt for os indtil nu. Hun er rekrutteret præcis til at kunne løse nogle af en-mod-en opgaverne og skabe overtal, og det har hun været dygtig til i den indledende fase. Vi kan desværre ikke ændre på det skete, og nu er der andre spillere, der må trække et lidt større læs. Vi skal have Line Haugsted helt op i gear, og så kommer Carin Strömberg og Kristina Jørgensen til at spille mere på playmakerpladsen. Vi må løse det med de kræfter, vi har i truppen, siger Jakob Vestergaard.

Viborg HK indtager lige nu HTH Ligaens fjerdeplads to point efter Odense Håndbold, der har spillet en kamp mere, end Viborg HK.