Peugeot Viborg-Skive har forlænget samarbejdsaftalen med Viborg HK og kan dermed fejre 30 års jubilæum som samarbejdspartner i klubben.

Vi skal helt tilbage til 1989 for at finde første underskrevne samarbejdsaftale mellem Viborg HK og Peugeot Viborg-Skive. Det var samme år en ung træner ved navn Ulrik Wilbek kom til klubben og vendte op og ned på dansk håndbold. Meget er sket siden, men Peugeot Viborg-Skives opbakning forbliver lige stor.

- Vi er gået ind i samarbejdet med Viborg HK med hjertet og det er også derfor, vi fortsat er samarbejdspartner i klubben, siger Mogens Christensen og fortsætter:

- Viborg HK er vigtig for byen og jeg synes det er vores pligt at bakke op om de gode ting, der fremhæver Viborg til resten af landet. Her er Viborg HK en stor aktør, og spørger du mig, burde alle virksomheder i Viborg bakke op om dem. Det er for byens bedste.

Hos Viborg HK er glæden over det fortsatte samarbejde stor.

- Det er et kæmpe skulderklap, at vi har samarbejdspartnere som Peugeot, der går ind i det med hjertet. Vi må sige, at opbakningen har været rigtig flot, og vi glæder os over, at en samarbejdspartner som Peugeot fortsat bakker op og går forrest som sølvpartner, fortæller Anette Pedersen, sponsoransvarlig i Viborg HK og fortsætter:

Som en del af samarbejdsaftalen er Peugeot Viborg-Skive blevet spillersponsor for Viborg HK’s nye bagspiller, Laura Damgaard, der i den forgangne sæson blev ligatopscorer.

0
0
0
s2smodern