Opbakningen var fantastisk, da pigerne i dag kørte den korte tur til Bjerringbro for at spille 6. runde af Santander Cup mod 1. Divisionsholdet fra Bjerringbro FH. Inden kampen havde Jakob nævnt, at der kunne være lidt rust, der skulle arbejdes ud af kroppen i kampens indledende fase, da pigerne ikke har været i kamp siden påske. Bjerringbro derimod spillede oprykningskampe til ligaen for halvanden uge siden, og var derfor i større kamptræning. Men den frygtede rust var ikke til at spore, da Josephine, Pauline, Kris og co. gav en opvisning i tempofyldt håndbold og sikre afslutninger, 

Det flotte spil gav en sikker sejr på 39-23, og stort set alle Viborg HK spillere kom i kamp. Dog ikke Nips og Haugsted, der sad ude med skader, samt Hanne og Poulsen, der måtte se sig bænket af en velspillende fødselar i målet. Netop Josephine blev også fortjent kåret til kampens profil Viborg HK profil efter kampen, hvor en repræsentant for Bjerringbro FH overrakte en flot buket til Josephine, der forståeligt var glad efter kampen. 

- Det var rigtig dejligt at slutte sæsonen af med sådan en sejr, og jeg synes vi lykkedes rigtig godt med de ting, vi satte os for, fortæller den unge målvogter, der i dag kunne fejre sin 21-års fødselsdag. Sejren var præcis den gave, som Jose kunne ønske sig mest. 

- Det er skønt at fejre fødselsdag med en sejr og det gør mig intet at bruge dagen på kamp, da det er håndbold vi lever og brænder mest for, fortæller Jose videre og slår samtidig fat, at hun er stolt af kåringen som kampens VIborg HK profil. 

En anden spiller der også gjorde det forrygende var Pauline Bøgelund, som ikke så sig tilbage efter at komme på banen godt 20 minutter inde i første halvleg. Med sine hurtige finter og fantastiske skud, var Pauline konstant en trussel for BFH’s forsvar, der prompte blev straffet, hvis de blev passive på hende. Noget som Pauline også efter kampen noterede sig.

- Jeg synes der er god plads til os backs, da de står meget tæt i midten og fløjene står og dækker fløjene, så der var god plads til mine hurtige fødder. 

Netop farten var også et tema inden kampen, hvor taktikken blev lagt efter at få tempo i spillet. Et element, som Pauline syntes lykkedes til punkt og prikke. 

- Vi snakkede meget om, at de kommer til at spille lange angreb, så vi skal holde tålmodigheden i forsvaret, og det synes jeg vi lykkes godt med langt hen ad vejen. Der er lige et par gange, hvor en af os står og snorker, og de scorer, men ellers synes jeg, at vi løber godt med dem. Vi scorer næsten alle vores mål i anden fasen, og det er en god følelse at gå på sommerferie med. Der var ingen tvivl om udfaldet i dag, og det var dejligt, at vi kunne slutte af på den måde. 

Nu venter et par måneders kamppause, hvor pigerne skal træne på egen hånd inden den hårde opstart går igang. 

- Der er selvfølgelig lidt lang tid til august, hvor det hele starter op igen, men det betyder bare, at vi kan ligge lag på fysisk, og det er det, man skal have fokus på. Men jeg kommer da til at savne håndbolden i sommerferien, slutter Pauline. 

 

0
0
0
s2smodern