Stine Bodholt er vokset op i Viborg HK, hvor hun også som ungdomsspiller trak den grønne trøje over hovedet og gik i kamp. Nu har den stærke stregspiller spillet sidste kamp i grønt, da nye eventyr venter forude. Stine har skrevet kontrakt med franske Nantes, som har Allan Heine siddende på trænerposten. Vi har taget en snak med Stine om tiden i Viborg HK og hvad hun glæder sig til ved skiftet til Nantes. 

Dette er første del. I anden del kan du læse mere om, hvilke overvejelser, Stine gjorde sig inden skiftet og hvad hun glæder sig til. 

Du er jo en ægte Viborg HK'er, Stine og har spillet i klubben siden du var ungdomsspiller. Hvordan er det at vide, du har spillet din sidste kamp i den grønne trøje?

- Det er lidt specielt at vide, jeg har spillet min sidste kamp for Viborg HK. Det er en klub, der betyder rigtig meget for mig. Det er her, jeg er vokset op, og jeg har stået og set verdensstjernerne spille gennem tiden, mens jeg heppede sammen med fanklubben. Så det er mega vemodigt for mig. Jeg tog til Viborg fordi jeg gerne ville hjem og opleve den samme følelse, som jeg oplevede, da jeg voksede op her. Viborg er mit hjem, så det bliver da specielt at skulle herfra, men det har været tre rigitg gode år, som jeg tager med videre. 

Hvad tager du med dig fra tiden i Viborg HK? 

- Jeg har udviklet mig rigtig meget både på og udenfor banen. Jeg har fået et stort ansvar, og det har gjort mig stærkere som person, hvilket jeg også synes, jeg kan tage med på banen. Den selvtillid og tillid, jeg har fået fra trænere og holdkammerater har helt sikkert udviklet mig, og jeg har mødt mega mange fantastiske mennesker. Det har været specielt, og jeg vil helt sikkert huske de seneste tre sæsoner. 

Hvilke oplevelser har været de største og mest mindeværdige for dig? 

- Det må være den bronzemedalje, vi hev hjem sidste sæson mod Esbjerg, hvor vi var presset langt ud i den tredje kamp. Vi missede finalen med et enkelt mål mod København, så vidt jeg husker, så den var hård. Det at vinde bronze betød meget for os som hold. Det var nærmest en guldmedalje for os, fortæller Stine og fortsætter: 

- Så husker jeg også tilbage på de to EHF Cup semifinaler, hvor vi har været tæt på at spille os i finalerne. Det har været nogle gode oplevelser. 

Hvad kommer du til at savne når du rejser videre til Nantes? 

- Jeg føler jeg er hjemme og kender rigtig mange mennesker i hallen. Det er både fans, sponsorer og familie som hepper til kampene, som jeg føler jeg kender, og som jeg kommer til at savne. Samtidig kommer jeg til at savne de piger, som jeg nu har dannet et bånd med. Vi har oplevet modgang og medgang, hvilket har gjort os stærkere, så dem kommer jeg uden tvivl også til at savne.

 

Dette er første del af to artikler om Stines tid i VIborg HK og skifte til Nantes. I anden del kan du læse mere om, hvilke overvejelser Stine gjorde sig inden skiftet, og hvad hun glæder sig til. 

 

0
0
0
s2smodern