Allerede med tre spillerunder igen, sikrede pigerne sig en slutspilsplads i HTH Ligaen. En plads, som vi har kæmpet for denne sæson, da vi fik en hård start uden mange point. Det er der lavet om på, og vi er rigtig stolte af, at vi endnu en gang skal kæmpe med om medaljer i ligaen.

De seneste sæsoner er slutspillet blevet et puljespil, og det kan for nogen være en labyrint at navigere, hvordan slutspillet er sat op og skal afgøres. Men det er der råd for, og vi vil her forsøge at forklare i korte træk, hvordan puljerne fordeles og slutspillet afgøres.

De otte bedste hold i grundspillet kvalificere sig til slutspillet og fordeles i to grupper. De hold, der slutter grundspillet som nummer et og to får hver 2 point med i slutspillet. Holdene der slutter grundspillet som nummer tre og fire tager hver 1 point med i slutspillet.

De to slutspilspuljer fordeles efter placering i grundspillet med følgende gruppering:

Gruppe 1: Grundspillets nummer 1, 4, 5, 8

Gruppe 2: Grundspillets nummer 2, 3, 6, 7

Alle hold møder hinanden ude og hjemme. Ved pointlighed i slutspilspuljen afgør holdenes placering i grundspillet deres placering i slutspillet. De to hold, der ender som nummer 1 og 2 i slutspilspuljerne går videre til semifinalerne, der afgøres over tre kampe. Vinderen af slutspilspuljen har hjemmebanefordel i første semifinale og en eventuel tredje semifinale. Vinderen af slutspilsgruppe 1 møder nummer to i slutspilsgruppe 2 i semifinalen.

Vinderne af semifinalerne kvalificerer sig til finalen, og de to tabere af semifinalen mødes i bronzekamp.

Vi glæder os til et spændende slutspil og håber på jeres fantastisk opbakning hele vejen igennem.

0
0
0
s2smodern