Ligadebut i storsejr

Caroline Højer er ikke et navn, der er så velkendt for håndbolddanmark - endnu! Det skyldes, at Caroline, i klubben bare kaldet Højer, blot er U18 spiller og derfor ikke fast inventar i ligakampe og EHF Cup opgør. Det bliver hun forhåbentligt en dag, og første skridt mod det mål blev taget en onsdag aften i VIBOCOLD Arena, da Viborg HK hjemme besejrede Ringkøbing Håndbold med 30-22. Her fik Højer sin ligadebut, da Jakob i første halvleg prikkede den unge bagspiller på skulderen og sagde hun skulle gøre klar til at komme på banen. 

- Jeg blev godt nok lidt nervøs, da Jakob kom og sagde, jeg skulle gøre mig klar til at komme på banen, men var også meget spændt. Det er jo det, jeg har drømt om og villet i noget tid, så det var bare dejligt at få chancen, fortalte en storsmilende Højer efter kampen. 

Godt 10 minutter fik 18-årige Højer på banen mod Ringkøbing Håndbold og trods det, at hun ikke nåede at score, gjorde hun det rigtig flot i defensiven såvel som offensiven. 

- Jeg følte mig lidt nervøs i starten på banen og første gang jeg skulle have bold, men ligeså stille vænnede jeg mig til det og kunne slappe bedre af på banen.

Siden debuten i ligaen har Højer været med til EHF Cup kvartfinalen mod NFH. Her blev der ikke spilletid for den unge bagspiller, men som U18 spiller er det lige så vigtigt at få muligheden for at mærke stemningen og intensiteten i de store kampe. Det giver motivation til fortsat at arbejde mod sine mål, samtidig med, at Højer får en fornemmnelse af, hvordan rejsedage i EHF Cup foregår. Debuten i EHF Cup venter stadig, men indtil da, glæder 18-årige Højer sig over at træne med ligaholdet i det omfang det er muligt. 

- Nu har jeg været med til træning i noget tid, da jeg siden december har været med i det omfang, jeg havde mulighed for. Derfor var det også super fedt at være med i kampen mod Ringkøbing og komme ind og prøve mig lidt af i en ligakamp, slutter Højer.