Viborg HK skriver kontrakt med ligatopscorer

Fra sæsonen 2019/20 bliver Viborg HK forstærket med denne sæsons foreløbige topscorere, Laura Damgaard. Den unge bagspiller skifter til Viborg HK fra EH Aalborg, hvor hun i denne sæson har udmærket sig og dd. ligger nummer ét på topscorerlisten med 115 mål. Nu tager den unge bagspiller skridtet videre for at blive en del af Danmarks mest vindende klub.

- Jeg har gået de sidste par år og tænkt over, hvornår jeg skal skridtet videre, så da Viborg meldte sig på banen, synes jeg det lød rigtig spændende. Det er et trin op, og jeg kommer til at spille sammen med nogle rigtig dygtige håndboldspillere, som jeg håber vil være med til at udvikle mig endnu mere. Så det er for min egen skyld, og min egen udviklings skyld, at jeg gør det her. Så synes jeg også, at det er et spændende projekt i Viborg HK, fortæller Laura.

Laura Damgaard er 22 år og har bl.a. fået sin håndboldopvækst i Skanderborg, hvor hun har spillet sammen med to af Viborg HKs nuværende profiler, Kristina Jørgensen og Amalie ’Nips’ Grøn.

- At jeg kender nogen på holdet er ikke det, der afgør min beslutning, men det er da dejligt når man kommer som ny spiller, at der er nogle man føler sig tryg ved, men min erfaring er også, at der ikke går mange dage, før man er kommet på plads på et nyt hold.

- Jeg håber på at blive en profil i ligaen og få en masse spilletid. Jeg ved godt, at jeg skal kæmpe mig til det i Viborg HK, men det er også en udfordring, og det der skal til for at jeg udvikler mig.

Laura Damgaard kommer til Viborg HK på en 3-årig kontrakt og vil ved siden af håndbolden fortsætte sit studie fra Aalborg Universitet, hvor hun læser psykologi.,

I Viborg HK er glæden over at sikre sig Laura Damgaard også stor.

- Laura er uden tvivl en kommende profil i dansk håndbold, og som topscorer i ligaen har hun bevist, at hun trods sine kun 22 år har en stor fremtid foran sig. Vi ser frem til at være en del af hendes videre udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at hun bliver en vigtig spiller for os de kommende år, siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.