Der sker ting og sager i Viborg HK, også når vi ikke spiller kamp, og pigerne har træningsfri i et par dage. Det må vi sande, da der i de seneste dage er offentliggjort spændende nye ting for to af vores spillere; Ida-Marie og Moa. 

Ida-Marie Dahl:

Dansk Håndbold Forbund (DHF), Team Danmark og de danske ligaklubber er gået sammen om et nyt tiltag, der skal fremme dansk håndbold og højne kvaliteten af spillere i fremtiden. Dette tiltag er netop sat i gang og har syv spillere med, der alle betragtes som fremtidige landsholdsspillere og derfor værd at satse på. Her er Ida-Marie blandt de syv spillere, som assistenttræner for det danske kvindelandshold, Lars Jørgensen skal stå i spidsen for. De syv spillere er alle unge spillere, der på nuværende tidspunkt ligger lige udenfor landsholdet, men som med tiden forhåbentligt vil blive en fast del af holdet. For at styrke mulighederne for spillerne og give dem de maksimale arbejdsvilkår for succes, vil Team Danmarks eksperter arbejde med spillerne på det individuelle stadie. Tiltagene fra DHF og Team Danmark skal være med til at understøtte det gode arbejde, der allerede nu laves i klubberne. 

Foruden Ida-Marie vil følgende spillere være en del af projektet:

Amalie Milling (København Håndbold)
Maria Lykkegaard (København Håndbold)
Emma Friis (Herning Ikast Håndbold)
Emilie Steffensen (Herning Ikast Håndbold)
Celine Lundbye Kristiansen (Aarhus United)
Lærke Christensen (TTH Holstebro)

Moa Högdahl:

EM slutrunden venter lige om hjørnet, og vi har flere spillere, der i nogen tid har været sikret en billet til slutrunden i Frankrig. Carin, Bodholt og Kris er alle udtaget til deres respektive landshold, som mødes i første kamp ved slutrunden. Derudover har vi haft Poulsen, Haugsted og Moa i bruttotruppen til deres landshold, og vil derfor kunne blive kaldt ind, hvis behovet skulle opstå. Det er det nu i Norge, hvor en tris korsbåndsskade til Amanda Kurtovic betyder, at der må rykkes rundt i spillertruppen hos de norkse jenter. Betydningen af dette er, at Silje Waade, der indtil nu har været reserve, er kaldt ind som erstatning. Som ny reserve er nu Moa, der sammen med resten af holdet rejser til Frankrig for at spille EM, hvor hun senere i turneringen kan blive skiftet ind i truppen, skulle det blive nødvendigt. 

 

 

0
0
0
s2smodern